To je to što me zanima!

Mesić: Ne znam otkud se stipendira Petra Sanader

Odakle novinaru podaci vezani za stipendiranje kćerke Ive Sanadera, ja to zaista ne znam, izjavio je predsjednik Stjepan Mesić za posjeta Vukovaru
Vidi originalni članak

Predsjednik Stjepan Mesić u utorak je posjetio Vukovar. Tamo se sastao s gradonačelnikom Željkom Sabom, a grad heroj posjetila je i kanadska guvernerka Michelle Jean. Mesić se osvrnuo na medijske napise kako je on tražio da se istraži na koji je način kći Ive Sanadera dobila stipendiju.
- Samo sam rekao da je Leadership formiran 2004. i da su u prikupljanju sredstava, među ostalima, sudjelovala i mnoga državna poduzeća. Odakle novinaru podaci vezani za stipendiranje kćerke Ive Sanadera, ja to zaista ne znam - rekao je Mesić za Večernji list. Dodao je kako nije nikada čuo tko se financirao iz sredstava toga fonda. Predsjednik nije želio mnogo govoriti o odgovornosti potpredsjednika Vlade RH Damira Polančeca u aferi Podravka napominjući da je istraga u tijeku. Optužbe pjevača Marka Perkovića Thompsona, da se iz Ureda predsjednika napada njegovu obitelj, komentirao je s riječima da "ne zna o čemu taj gospodin govori".

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Nizozemac 01.11.2009.

    Pa jel joj nisi pitao tatu ,par puta ste bili skupa?

  • dayan84 27.10.2009.

    a znači tako to ide kod nas..što roditelji imaju veću plaću to je bolja i veća stipendija! koja ironija trebaš imat pun k..c love na računu pa će ti država dat još a mi ostali smrtnici nek crknemo!

  • dbanon_ri 27.10.2009.

    Možda se kao i premijerka -potucava po studentskim domovima- tuc/potuc i evo stipendije

Komentiraj...
Vidi sve komentare