To je to što me zanima!

Mesić: Nije spužva kriva za pad vojnog helikoptera

Kriviti spužvu za pad helikoptera isto je kao da majka istuče kamen preko kojega je dijete palo, smatra Stipe Mesić. Traži da se nađu odgovorni
Vidi originalni članak

Predsjednik Mesić tek je sada, nakon što su objavljeni rezultati istrage o padu vojnog helikoptera u Vukovaru, svjestan da mu je život bio u opasnosti. Ističe da je netko odlučio postaviti spužvu, a to kaže, sigurno nisu postavili mehaničari na svoju ruku.
- Ja ne bih rekao da je spužva kriva. To je kao kad dijete padne preko kamena pa mama tuče kamen. Nije kamen kriv što je dijete palo, pa tako nije ni spužva kriva - rekao je Mesić, koji je istim helikopterom letio samo tjedan dana prije kobnog pada.
Mesić ne može vjerovati da nitko iz resornog ministarstva o tome nije ništa znao. Nije želio nikoga imenovati, ali se nada da će se uskoro otkriti prema čijem je nalogu spužva ugrađena u helikopter, zbog čega je u padu helikoptera poginulo troje ljudi.
- Očito je netko precijenio svoje znanje ili nije bilo dosta kontrole kada se spužva ugrađivala, onda krivac nije sama spužva nego netko tko ju je ugrađivao - rekao je Mesić za Novu TV.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • smuc 18.07.2008.

    Kriv je vrhovni komandant oružanih snaga lijepe nam naše !

  • iskend22 17.07.2008.

    sva sreća da mu uskoro itiče mandat!!

  • Extaza 17.07.2008.

    Bolje da je taj kreten stari bio u tom helikopteru.Muka mi je njegovog pametovanja.Obicna budala.

Komentiraj...
Vidi sve komentare