To je to što me zanima!

Mesić: Novi predsjednici Srbije i HDZ-a su političke realnosti

Novi predsjednik Republike Srbije i novi predsjednik HDZ političke su realnosti s kojima valja računati i u širem regionalnom kontekstu, istaknuo je Stjepan Mesić
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik RH Stjepan Mesić istaknuo je kako su izbori za vodstvo HDZ-a u prvom redu stvar te stranke i njezinih članova, a onda i Hrvatske. Ocijenio je da će HDZ igrati značajnu ulogu na političkoj sceni. 

Komentirao je i izbore u Srbiji ocijenivši da su oni unutarnja stvar Republike Srbije, a njihovi su rezultati izraz opredjeljenja većine građana te države. 

"Novi predsjednik Republike Srbije i novi predsjednik HDZ političke su realnosti s kojima valja računati i u širem regionalnom kontekstu", ističe u priopćenju bivši predsjednik.

"Izražavam nadu da će novoizabrani predsjednik Republike Srbije svojim potezima nastaviti pozicionirati nama susjednu zemlju na europskome putu, kao i da novi predsjednik HDZ-a ničime neće dovesti u pitanje demokratski karakter i antifašističke temelje Republike Hrvatske, kao ni njezino uključivanje u Europsku uniju", stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • BrankoStojković 22.05.2012.

    Što se ima javljati Mesić oko izbora u Srbiji Tadić-Nikolić i izbora u HDZ-u. Da je Hrvatski narod normalan u glavi Stjepan Mesić odavno već bi bio u zatvoru za ono što je (tom) narodu počinio... Mesić je ratno zločinac, ratni profiter,.., vješti prevarant, pa čak i neprijatelj ovoga naroa. Mediji revno prenose njegove izjave i nije ih briga što je Mesić sva zlo uradio... Ratnih godina, tj. 1991., je kao Vrhovni komandant JNA sedam mjeseci ubijao i rušio Hrvatsku, i poslije je Mesić došao glupim Hrvatima za predsjednika sa dva mandata, odnosno sve ukupno deset godina (2000.2010.). Još i danas on kroji pamet tkz. Hrvatima i Hrvaticama, Mesić je "alfa i omega" svega, pa čak on i dalje stanuje u državnom dvorcu na račun bijednoga i nezaposlenoga naroda.. Da nema u Hrvatskoj puno izdajnika i licemjera ili bolje rećeno onih bivših partizana, komunista,.., UDB-aša, i svih hrvatskih "strapova" i nitkova, tako sigurno ne bi bilo... Ovo je sve živa sramota,.., i ruglo od države... BRANKO STOJKOVIĆ Bjelovar

  • 21.05.2012.

    A zašto nam nije ispričao koji vic??

  • drug Tito_1 21.05.2012.

    Drago mi je da Drug Mesić daje priopćenje, Hvala 24!

Komentiraj...
Vidi sve komentare