To je to što me zanima!

Mesić o Nikoliću: Ne postoji političar bez mrlje u biografiji

Europska unija je naša sudbina i želja. Vjerujem da će i kod Nikolića prevladati europski smjer, komentirao je novog srbijanskog predsjednika Stjepan Mesić
Vidi originalni članak

Hrvatska neće kočiti Crnu Goru na putu prema EU zbog neriješenog graničnog pitanja na Prevlaci, kao što je bilo u slučaju prijepora između Ljubljane i Zagreba, jer privremena granica na Prevlaci dobro funkcionira, rekao je bivši predsjednik Stjepan Mesić danas u Budvi, prenose mediji. 

Na pitanje kada se može očekivati trajno rješenje pitanja granice na Prevlaci, Mesić je rekao da će trajno rješenje biti slično sadašnjem jer "ako nešto dobro funkcionira, nema smisla to mijenjati". 

Mesić je u Budvi, između ostaloga, kazao kako očekuje da će novi srbijanski predsjednik Tomislav Nikolić voditi zemlju u smjeru europskih integracija. 

– EU je naša sudbina i želja. Vjerujem da će i kod Nikolića prevladati europski smjer – kaže Mesić.

Upitan kako komentira Nikolićevu političku prošlost, on je kazao da nema čovjeka bez mrlje u biografiji, a da posebno nema političara bez mrlje u biografiji.

– Tako je i u slučaju s Nikolićem – dodao je Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 46

  • ludom 28.05.2012.

    Ako je Vama gospodine Mesiću, Nikolićeva politička prošlost samo mrlja, onda pitajte hrvatske majke koje su zbog te "mrlje" ostale bez svojih sinova i hrvatska djeca bez očeva. Ne znam što vas to motivira da dajete takove sramotne izjave jer, ipak ste javna osoba i vaše istupanje ima svoju težinu. Možda ste s godinama izgubili mogućnost realnog sagledavanja stvari. Ja to ne mogu znati, ali nazvati mrljom tako ozbiljnu stvar kao što je politička opcija tog lika iz Srbije je sramotno.

  • user_68097 28.05.2012.

    Muljaže kao predsjednik općine Orahovica,cementara Našice,novci za obranu iz dijaspore,uzimanje mita od albanske mafije,činjenje usluga za novčanu nagradu pojedinim lopovima po pitanju privatizacije,uzimanje novčanih nagrada od pokojnog ratnog zločinca Gadafija,kupovanje stanova sa novcem sumnjivog porijekla,naravno Stjepane ima toga još.

  • superpolicajac 27.05.2012.

    Da Gospodine Mesiću! U pravu si kada kažeš da nema političara bez mrlje. i ti imaš mrlju ali je ne želiš da otloniš. Tebi ovako odgovara i nije te briga što još više savijaš hrvatima kičmu koja je toliko savita da je samo pitanje kada će da pukne. Niti jedna država u svijetu nema doživotnog bivšeg predsjednika koji ŽIvi na račun poreznih obveznika. Budi pošten bivši predsjednik i živi od mirovine kao i drugi građani hrvatske a ne da koristiš narod kojemu je ionako dosta vas bivših. okrenimo se budućim a ne Bivšim.

Komentiraj...
Vidi sve komentare