To je to što me zanima!

Mesić: Pa vi niste znali tko je Kolinda, a tko Nives Celzijus

Zoran Milanović novi je predsjednik Hrvatske, u njegovom stožeru slavi se od prvih izlaznih anketa, a među brojnim gostima našao se i bivši predsjednik Stipe Mesić
Vidi originalni članak

U stožeru Zorana Milanovića našlo se puno poznatih lica, među njima i bivši predsjednik Stipe Mesić.

UKLJUČI SE U PRIJENOS UŽIVO:

Mesić je komentirao pobjedu Zorana Milanovića, odnosno mandat Kolinde Grabar Kitarović i je li ga iznenadila pobjeda SDP-ovog kandidata.

- Nisam se iznenadio jer znam kakvo je stanje u državi i dokle je Kolinda dovela funkciju predsjednice. Ona je previše estradizirala funkciju. Niste znali tko je predsjednica republike, a tko je Nives Celzijus, rekao je Mesić.

Spomenuo je i njenog najljućeg protukandidata u prvom krugu, Miroslava Škoru kao odgovor na pitanje što bi Kolinda mogla sad raditi.

- Može kod Miroslava Škore tražiti poduku kako se živi od pjevanja.

Na kraju je zaključio da su građani glasali kako im je Kolinda i rekla.

- Ona je rekla 'Hrvatska zna'. Hrvatska zna i tako je glasala, zaključio je Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 212

  • max2017 07.01.2020.

    Lucidan i direktan .....sklon vicu ko nekad.....biram Nives u svim varijantama...

  • 07.01.2020.

    24sata su konacno dosla na svoje, sad konacno mogu pisati pozitivne vijesti, Jugokomunisticka tj. udbaska posla. KGK se naslikavala i slicno po vasem, a sta vam je radio josipovic i stipe mesic? Sta to su oni dobroga donili hrvatima??? Jedno veliko nista! Napravili su nepopravljive stvari za Hrvatsku. Jadna li je ova hrvatska, a i hrvati skupa s njom u kojem smjeru vi idete, uzimate sve sto vam se servira. Nebi me cudilo da vam ava karabatic bude za 5 godina predsjednica.

  • Uragan_1 06.01.2020.

    Stari lisac, mudar i pametan državnik.

Komentiraj...
Vidi sve komentare