To je to što me zanima!

Mesić: Problem je u nama samima, a ne u Sloveniji

Mesić smatra kako je potrebno sjesti za stol, a ne da se događa da naš pregovarač tri puta traži razgovore i ne može doći do druge strane
Vidi originalni članak

Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić izjavio je u utorak da najveća prepreka u zastoju pregovora Hrvatske s EU nije Slovenija, nego to što nismo otvorili dovoljan broj poglavlja, a ona koja smo otvorili nismo zatvorili.
- Koliko je tu utjecala Slovenija možete pitati našeg pregovarača, međutim mi moramo biti načisto da sa Slovenijom imamo dobre odnose, osim nekoliko otvorenih pitanja - izjavio je Mesić i dodao kako smatra da Hrvatska sa Slovenijom mora otvoriti raspravu i vidjeti što treba učiniti da bi odnosi bili dobri kao što su prije bili.
Mesić je rekao da smatra kako je potrebno sjesti za stol, a ne da se događa da naš pregovarač tri puta traži razgovore i ne uspijeva doći do pregovarača s druge strane.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • bijela latica 06.02.2008.

    Ok, udrugabu, gazda namje isti..ali moraš priznati da je u Sloveniji ipak puno bolja situacija nego kod nas.. Kada kod nas na važnim pozicijama ne sjede ekonomisti (vrhunski)nego političari za očekivati je ovo što nam se događa.. A gardy isto priča nebuloze..neka objasni ovu svoju izjavu..on sigurno nije mislio na ovo što ti misliš... on je sigurno jedan od onih koji krivnju uvijek vole svaliti na druge, dok ovu zemlju gleda kroz ružičaste naočale koje odbija skinuti..

  • udrugabu 06.02.2008.

    ..latice,isti je gazda i nama i Slovencima..

  • bijela latica 06.02.2008.

    Daj nam onda ti gardy objasni kako su Slovenci krivi za naša neobrađena polja, povećanje inflacije, male plaće, ogromna poskupljenja osnovnih stvari, mali izvoz, nedovoljnu proizvodnju u zemlji, ogromnu zaduženost Hrvatske...

Komentiraj...
Vidi sve komentare