To je to što me zanima!

Mesić: Rončević je lovio s Markačem, ne samo Lucić

Svaki general mora znati može li ići u lov ili ne, rekao je Mesić i poručio da nije u redu da se generalski lov uspoređuje s onim na Bilogori
Vidi originalni članak

- Neće biti sankcija za načelnika Glavnog stožera Josipa Lucića ni za ministra obrane Berislava Rončevića zbog generalskog lova na kojem je sudjelovao haaški optuženik general Mlladen Markač izjavio je predsjednik Mesić. O tom lovu ga je Lucič usmeno izvjestio i potvrdio da je na njemu sudjelovao Markač, a pismeno izvješće  tek očekuje. Podsjetio je da Lucić nikoga nije osobno pozivao na lov već da su pozivi išli iz kabineta.
 - Svaki general mora znati može li ići u lov ili ne  - rekao je Mesić i poručio da nije u redu da se generalski lov uspoređuje s onim na Bilogori u kojem su sudjelovao ministar Kirin i Mladen Markač, jer niti jedan dužnosnik, osim ministara unutarnjih poslova i pravosuđa, ne mora reagirati ako netko ne poštuje pravila Haaškog tribunala. Mesić je potvrdio da je u lovu s Markačem bio i ministar obrane Berislav Rončević 2006. godine, ali smatra da ni on ne treba zbog toga snositi posljedice.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • entoni 10.01.2008.

    Trebali su u lov na pice i vuk sit i ovce na broju !

  • Mucek 07.01.2008.

    Čudim se što za Makračev lov nisu optužili Lovački savez Hrvatske. Ili se još toga nisu dosjetili. Pa to je totalni cirkus što se radi u državi.

  • lobotomix 06.01.2008.

    svi su oni lovili u mutnom i nalovili se. mi smo samo psi koji aportiraju da oni što lakše pune džepove.

Komentiraj...
Vidi sve komentare