To je to što me zanima!

Mesić: S Jadrankom sam u ljubavi, sve mi je oprostila

Stjepan Mesić je u petak rekao da se premijerka više ne ljuti zbog izjava o pašteti. Mrzio je čitati govore, a odjeću mu sve više biraju djeca i unuci
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Stjepan Mesić u svom je stilu pola sata nasmijavao okupljene na konferenciji 'Moć uvjeravanja' u zagrebačkom hotelu Antunović. U razgovoru sa Krešimirom Macanom, Mesić se prisjetio proteklih 10 godina komuniciranja sa medijima, a njegovo izlaganje i duhovite odgovore često su prekidali pljeskom. Osvrnuo se i na prekid intervjua na RTL-u, te komentirao odnose s premijerkom Jadrankom Kosor.
- Otkad smo u ljubavi, pitao sam je da li se ljuti što sam joj govorio da iskače iz paštete u kampanji. Ona mi je odgovorila da se ne ljuti. Pa valjda se onda ne ljuti. A što se RTL-a tiče, očekivao sam ozbiljan intervju, a novinarka je stalno vukla na jedno pitanje. U jednom trenutku sam rekao da prekidam intervju, skinuo bubicu i otišao. Ona je krenula za mnom, nagovarala me da nastavimo i da će mi to štetiti pa sam rekao da ne želim, jer mi je dosta tih sranja. Jako mi je žao zbog toga. A zapravo i nije - rekao je Mesić. Ponovio je da je mrzio čitati govore, pa je prilikom čitanja sa blesimetra uvijek pokušavao ubaciti nešto svoje, te da mu se u biranje odjeće, osim supruge, sve više uključuju djeca i unučići.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • vanbračna kći 19.03.2010.

    Hahaha, to je ljubav još iz komunističkih vremena!

  • walterbranisarajevo 19.03.2010.

    . ..Mesiću,Mesiću-ako Ti tražiš oprost od Jadranke-MOŽEMO SAMO MISLIT-KOLIKI SI ti ONDA GREŠNIK? ??

  • silent hill 19.03.2010.

    Ma Jaca je OK, vidio bi nesposobnog Milanovića a njenom mjestu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare