To je to što me zanima!

Mesić Trumpu: Dobili ste veliku bitku, briljantno ste se borili...

S velikim zanimanjem pratio cijelu kampanju. Osjetio sam olakšanje kada sam vas čuo kako govorite o vanjskoj politici te mjestu i ulozi SAD-a u svijetu, poručuje Mesić
Vidi originalni članak

Bivši predsjednik Republike Stjepan Mesić uputio je čestitku novoizabranom predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu.

- Bili ste suočeni s udruženom frontom establišmenta i mainstream medija i briljantno ste se s njima borili, dobili ste veliku bitku.

- Kao netko tko je, za razliku od vas, čitav svoj život proveo u politici (bio sam i deset godina predsjednik Hrvatske), vjerujte mi da znam što govorim kada kažem da ste pobijedili iako je sve bilo protiv vas. Iako nisam više aktivno uključen u politiku, pažljivo sam i s velikim zanimanjem pratio cijelu kampanju. Osjetio sam olakšanje kada sam vas čuo kako govorite o vanjskoj politici te mjestu i ulozi SAD-a u svijetu.

- Nametanje režima i izazivanje konfrontacije s Rusijom su najveće pogreške koje je Washington učinio posljednjih godina. Vjerujem da ćete moći voditi i Ameriku i svijet prema boljoj i obećavajućoj budućnosti.

- Bilo bi mi drago kada bih dobio priliku susresti se s vama, pogotovo ako biste bilo kada pomislili da bi vam iskustvo i znanje predsjednika jedne malene europske države moglo biti od pomoći - zaključuje Mesić u čestitci objavljenoj na njegovoj službenoj stranici.

Idi na 24sata

Komentari 115

  • bajica1009 14.11.2016.

    Mesić je ipak pametan čovjek i kada kaže to što kaže je tačno jer i sam Obama se javno stavio na stranu one babe tada nitko nije ni zucnuo. pa on je predsjednik svih amerikanaca i nesmije se tako ponašati kao plavuša sa visoke ulice, sada kada su izgubili nešto se ljute pa neka se ljute Stipe je pokazao da je i formalista. Bravo.

  • najiram 10 13.11.2016.

    mogel bi mu taj antiflašist se ukljućiti i pomaganje zapravo u pravu borbu protiv flašista...te se sa svojom ekipom ulkljućiti u bjelu kuću i antflaširasti kolekcije viskija koje imaju...te kolekcije vina...je su poznati po žestokoj borbi sa titovim flašizmom...on i njegova ekipa antiflaširali svu žesticu na brionima i banskim dvorima...ujedno sa svojim antiflašistima kad bi vodil tešku bitku sa flašama i flašistima ,,,pjevali bi mu pjesme o čuvenom putu drugara tite te da sa englezima i amerima sa tog čuvenog puta zloćina ne skreću...naravno bilo bi i žtrava u toj bitci amtiflaširanja...njih bi proglasili borcima protiv flašizma...nešto slićno prohibiciji...te bi im ameri morali podići spomenike i plačati penzije dozivotno njihovoj djeci i djeci djece i tako u nedogled...zato bolje da si trump premisli o takovoj pomoći...jer začas bi ih bilo nekoliko 10 milijona antiflašista...

  • MERY19 13.11.2016.

    Cuj ti ovo ma tko njemu daje tu toliku pozornost staro sito poderano pa on ce njega jos savjetovati srami se bradonja jer si unovcio cekove i novac polozio na racun kceri u Austriji ..pa do kada ces vise narod jahati makni se vise dosadio si i bogu i vragu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare