To je to što me zanima!

Metković: Tete u vrtiću su bez plaća, djeca bez hrane

Ukoliko se tetama u vrtiću ne isplate tri zaostale plaće odgajateljsko vijeće razmotrit će mogućnost obustave rada vrtića na neodređeno vrijeme
Vidi originalni članak

U Dječjem centaru Metković zbog blokiranog žiro računa, neisplaćenih plaća odgajateljicama i dugova upitan je početak nove pedagoške godine. Ukoliko se tetama ne isplate tri zaostale plaće odgajateljsko vijeće razmotrit će mogućnost obustave rada na neodređeno vrijeme. Iz vijeća ističu kako je i zbog neplaćenih računa dobavljačima nemoguće djeci nabaviti hranu i igračke. Tete i drugo osoblje posljednje novčane prihode primili su u lipnju i to dvije tisuće kuna u kuverti, bez plaćenih doprinosa, mirovinskog i zdravstvenog osiguranja, piše Jutarnji. Zbog manjeg broja upisane djece četiri tete, koje rade na određeno vrijeme, trebale bi dobiti otkaz.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • SPRIMO68 30.08.2010.

    Jambo ????????????????????????

  • CACTO 30.08.2010.

    Sramota!!!

  • stari mudrac 30.08.2010.

    sve će to bit veliki hrvati. što se više pate, više će volit svoju domovinu, a kad narastu govorit će kako im srbi nisu dali jesti. tako će ih starci učit, neće im reći da su ti \"srbi\" bili barba luka, jambo i šujica !!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare