To je to što me zanima!

‘Mi ćemo i dalje izazivati vraga. Potpuno ćemo izluditi Putina!’

Što se tiče Vladimira Putina, naš stav prema njemu nije se promijenio - poručile su Nadežda Tolokonjikova i Marija Aljohina, a kažu da su spremne još "izazivati vraga"
Vidi originalni članak

Tek što ih je Vladimir Putin pustio iz zatvora, kako bi omekšao zapadnu javnost prije Olimpijskih igara u Sočiju, djevojke iz sastava Pussy Riot na konferenciji za novinare poručile su mu da treba otići s vlasti. Na njegovu mjestu žele vidjeti Mihaela Hodorkovskog.

- Što se tiče Vladimira Putina, naš stav prema njemu nije se promijenio - poručile su Nadežda Tolokonjikova i Marija Aljohina, dodajući da su spremne i dalje “izazivati vraga”.

- I dalje želimo činiti ono zbog čega su nas strpali u zatvor i dalje ga želimo izluđivati - poručile su članice Pussy Riota.

Još su jednom rekle da je njihovo oslobođenje samo “predstava za javnost”, odnosno uljepšavanje imidža Rusije prije olimpijskih igara.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • liliana 29.12.2013.

    Prezgodna je,Putine vodi je doma.

  • kormilar 28.12.2013.

    Umjesto da budu sretne što su izašle iz zatvora, one opet provociraju Putina. U životu nije dovoljno biti hrabar; treba biti i pametan.

  • malivz 28.12.2013.

    aha samo dajte i sad je bilo ciju, ciju, pa je hladno, pa moramo raditi itd a što če tek biti drugi puta?

Komentiraj...
Vidi sve komentare