To je to što me zanima!

Mianmar: U potresu poginulo 75 ljudi, više od 100 ozlijeđenih

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Lokalne vlasti strahuju kako bi broj žrtava mogao narasti. Meteorološki ured na Tajlandu je izvijestio kako su tijekom noći na petak zabilježili još 6 manjih potresa
Vidi originalni članak

Najmanje 75 ljudi je poginulo, a 100 je ozlijeđenih u  potresu u četvrtak na sjeveroistoku Mianmara, blizu granice s Tajlandom. Potres je bio jačine 6,8 stupnjeva po Richteru, a u podrhtavanju je uništeno oko 100 zgrada u gradu Tachileku.  

Epicentar mu je bio na granici s Tajlandom i Laosom, oko 110 kilometara od sjevernog tajlandskog grada Chiang Raija. Osjetio se sve do 800 kilometara udaljenog Bangkoka gdje su se zaljuljale zgrade iako je počeo 230 kilometara pod zemljom. Iz Pacifičkog centra rekli su da je potres bio preduboko na kopnu da bi proizveo tsunami, javlja Kyodo News.

Lokalne vlasti strahuju kako bi broj žrtava mogao narasti. Meteorološki ured na Tajlandu je izvijestio kako su tijekom noći na petak zabilježili još šest manjih potresa. U tajlandskom gradu Chiang Raiju je u potresu poginula jedna žena, prenosi Al Jazeera. U trenutku podrhtavanja je spavala u svom domu, a zbog potresa se srušio zid kuće te ju je ubio.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • CROFlyBird 25.03.2011.

    Sve više i više vjerujem u 2012. :S

  • 25.03.2011.

    ja u zadnje vrime sanjan alien attack

  • thug lady 25.03.2011.

    Opet Mianmar...i prije par godina su imali sličnu situaciju...not cool

Komentiraj...
Vidi sve komentare