To je to što me zanima!

MiG će na probnom letu u utorak probiti zvučni zid

Zrakoplov Hrvatskog ratnog zrakoplovstva će u utorak između 11 i 15 sati imati probni let za vrijeme kojega možda bude probio zvučni zid
Vidi originalni članak

Zrakoplov Hrvatskog ratnog zrakoplovstva će u utorak između 11 i 15 sati imati probni let za vrijeme kojega možda bude probio zvučni zid, kažu u MORH-u. Probni let bit će na području Osječko-baranjske, Brodsko-posavske te Sisačko-moslavačke županije, a zbog specifičnosti širenja zvuka postoji mogućnost da će se probijanje zvučnog zida čuti i na području grada Zagreba te Zagrebačke županije. Let će biti na visini od 11.000 metara.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Gatsby 02.02.2010.

    P.S. Izraelci su razvili najbolju elektroniku za MIG-ove koja uvelike nadmašuje ruski sustav koji također nije loš. Rusi do sada nisu dali nikome Migove sa kompletnom elektronikom.

  • Gatsby 02.02.2010.

    Hahaha cevi daj ne budi smiješan, danas ne ratuju avioni nego elektronika, MIG21 opremljen sa izraelskom elektronikom je KRŠ! To je avion koji može služiti samo kao nastavno sredstvo i to pod uvjetom da ih redovno održavaju. Prebacivanje dijelova sa jednog na drugi avion se ne računa kao održavanje!

  • WebSuperman 02.02.2010.

    F-22 vs SU-47: Oba lovca polijeću iz svojih baza i kreću prema dogovorenom mjestu za okršaj negdje iznad turske. F-22 leti na velikoj visini i koristi stealth tehnologiju. F-22 detektira SU-47 i kreće prema njemu. ipak, sa sigurne udaljenosti iz bočnih odjeljaka ispaljuje stealth BVRM(beyond visual range missles) i ruši SU-47. KILL, KILL, KILL. pa ja sad postavljam pitanje od kakve je pomoći za SU-47 superiorna pokretljivost ako ne vidi s kim se mlati?

Komentiraj...
Vidi sve komentare