To je to što me zanima!

Migrant u Francuskoj skočio na vlak Eurotunnela i poginuo

Vjeruje se da je migrant preminuo od teških ozljeda koje je zadobio skočivši na vlak koji je iz Francuske krenuo u Veliku Britaniju. Zbog nesreće vlakovi su kasnili satima
Vidi originalni članak

Ilegalni migrant poginuo je u utorak oko 5 sati ujutro skočivši na teretni vagon vlaka pokušavajući ispod La Manchea doći do Velike Britanije, objavio je operater Eurotunnela koji spaja Francusku i Veliku Britaniju

Na Twitteru su objavili kako je vlak zaustavljen odmah nakon nesreće na francuskoj strani tunela. 

Vjeruje se da je migrant preminuo od teških ozljeda koje je zadobio skočivši na vlak, piše BBC. Zbog svega su brojne željezničke linije kasnile. 

Dan ranije oko 150 migranata pokušalo je provaliti u jedan od terminala tunela u Francuskoj. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • PRCO 08.07.2015.

    Skocio na vlak i poginuo taj je ociti primjer koju kolicinu znanja i inteligencije uglavnom ti ljudi imaju pa postaje jasno da i iza njihovih masovnih dolazaka netko puno mocniji stoji a mi moramo to gledati i blejiti ko ovce jer u Demokraturi se ima pravo glasa koliko ti mocnici dozvole.

  • Nikola Jankovic 08.07.2015.

    Svima su usta puna imigranata, apsolutno svim medijima, no niti jedan medij ne govori o stvarnim uzrocima te "migracije". Zasto Veliku Britaniju posprdno zovu West Pakistan. Zasto Njemacku zovu Nord Turkey. Zasto francusku zovu New Algeria, i tako dalje. Sve su to kolonijalne sile koje su crpile bogatstva okupiranih zemalja i ostavljali ih u siromastvu i ratovima. Kada su zbog bjede poceli napustati svoje zemlje i kada su okupatori uz bogatstva dobili siromasne i gladne koji su dosli za njima, e tad imamo problem, jer bi smo svi trebali dijeliti imigrante ali ne i bogatstva koja sile crpe iz njihovih zemalja. Libijski narod nije isao u emigraciju riskirajuci zivot, dok im nisu unistili zemlju, sirijci takodje. Zanimljivo, da iako je Libija unistena, proizvodnja nafte i izvoz premasuju proizvodnju koju je imala prije napada "koalicije". Svi sa svima "ratuju" ali busotine se cuvaju i proizvode, dok narod bjezi. Naravno, uvijek je postojala ekonomska migracija stanovnistva, ali te brojke su zanemarive u odnosu na ove koje nastaju kolonizacijom i razaranjem ciljanih zemalja.

  • ZelenaHrvatska 07.07.2015.

    nadam se da ga drugi isto neće slijedit!

Komentiraj...
Vidi sve komentare