To je to što me zanima!

Migrant u Zagrebu ispikao je drugog migranta. Uhitili ga

Migranti su se sukobili na Trnjanskoj cesti u Zagrebu na napuštenom prostoru bivšeg poduzeća. Jedan je oštrim predmetom ozlijedio drugoga (26), kojega su prevezli u KBC zagreb
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija izvijestila je o sukobu u srijedu 13. ožujka 2024. godine oko 15 sati na Trnjanskoj cesti na području zagrebačkog Trnju. Kako su priopćili, na napuštenom prostoru bivšeg poduzeća, počinitelj je uporabom oštrog predmeta ozlijedio 26-godišnjeg stranog državljanina.

- Liječnička mu je pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Policijski su službenici uhitili osobu koju dovode u vezu s počinjenjem ovom kaznenog djela. Kriminalističko istraživanje je u tijeku - izvijestili su.

RTL je neslužbeno doznao da je riječ o sukobu migranata kod Glavnog kolodvora. Nakon kriminalističkog istraživanja policija će protiv počinitelja podnijeti kaznenu prijavu, najvjerojatnije za pokušaj ubojstva.


 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Antimor 15.03.2024.

    Zašto ga je pipkao?

  • SZD2019 15.03.2024.

    Tko će platiti liječenje migranata tj boravak u bolnici i usluge? Za njega se odmah našao krevet...2.Da li nam vrata ulazi Malmo sindrom gdje se bamde migrana ta obračunavaju, a policija nemoćna bez vojske? 3.Koliko su Hrvati sigurni u svojoj državi u noćnim satima ili uopće glede migranata?4.Koliko dugo ćemo čekati na naslov tipa"Sukob lokalnog stanovništva i migranata?" 5.Čekaju li nas vremena da se događaju stvari poput vijesti iz Indije i španjolskih turista? Ili nešto slično?!?6.Zašto jedan dio hrv.zakona ne vrijedi za ilegalne migrante? Povreda državne granice je povreda državne granice ..nitko ih sa šmajserom ne tjera iz Bosne ili Srbije ili Crne Gore u Hrvatsku da ilegalno ulaze kod nas? Nek netko ilegalno (van legalnih prijelaza ili skriven u vozilu pa da ga uhvate) od nas proba ući u Mađarsku ili Sloveniju...sigurno jebal ježa7.Mislim da za par godina idemo na početak 90-tih...opcija sve očitija

  • shadow x 14.03.2024.

    Inženjer aeronautike rekao neokirurgu da je pametniji od njega, ovaj se naljutio i upiknuo ga

Komentiraj...
Vidi sve komentare