To je to što me zanima!

Migranti su u ukradenom Golfu bježali policiji pa se zabili u zid

Jurnjava: Policajci su migrante uočili na državnoj cesti u blizini grada, a onda je počela jurnjava ulicama. Jurnjava ih je dovela do centra Karlovca, točnije do same Zvijezde i Radićeve ulice
Vidi originalni članak

Policija u Karlovcu je uhitila četvoricu migranata iz Sirije u samom centru grada, piše Radio Mrežnica. Migranti su pokušali pobjeći u ukradenom starom Golfu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Policajci su migrante uočili na državnoj cesti u blizini grada, a onda je počela jurnjava ulicama. Jurnjava ih je dovela do centra Karlovca, točnije do same Zvijezde i Radićeve ulice. Migranti su se tamo Golfom zabili u bočnu stranu Galerije ZILIK.

Policajci su ih okružili i uhitili. Na sreću, dogodilo se to u vrijeme kada se u Radićevoj nije održavao nikakav program za Dan grada. Netom prije iz Radićeve su se maknuli i sudionici Međunarodnog festivala folklora, piše Radio Mrežnica. 

Idi na 24sata

Komentari 83

  • webasto 07.07.2018.

    krv im bem-je, tjerat to iz RH . kakve su zaštite na granicama,jel ko prati koliko je govana ušlo u državu a koliko izašlo, možete se vi slikat s termokamerama, nema do Orbana, žice i zatvorskih kazni.

  • Ivica9999 07.07.2018.

    Jadno oni,niko im ne pruža priliku za jedan normalan život.

  • grbuša 07.07.2018.

    Sve to treba što prije vratit odakle su dosli ! Inace loše nam se pise !

Komentiraj...
Vidi sve komentare