To je to što me zanima!

Mihanović i Puljak vode, u drugi krug u Splitu mogao bi i Kerum

Uđu li Puljak i Mihanović u drugi krug, u tom bi okršaju pobjegu odnio Puljak, a obojica bi pobijedili Keruma ako se nađe s nekim od njih u drugom krugu
Vidi originalni članak

Vice Mihanović (HDZ) i Ivica Puljak (Centar) prema najnovijoj anketi koju je objavio N1 ulaze u drugi krug izbora u Splitu. Mihanović osvaja 21,5 posto, a Puljak 17,7 posto glasova birača, pokazuje anketa na 600 Splićana koji sigurno ili vjerojatno izlaze na izbore. No, bitka u Splitu je prilično tijesna, a šanse za drugi krug ima i Željko Kerum (HGS) koji trenutno ima 14,1 posto.

Drugi krug se čini kao teža misija za Antu Franića (SDP) koji je na 9,6 posto, a peto i šesto mjesto drže Jakov Prkić (7,9 posto) i Branka Ramljak (7,1 posto). 

ŽESTOKO U SPLITU Kerum o 'antikerum' koaliciji: Gladne uši neće vam to proć'!

Pitanje je kako će se ovo istraživanje preliti u stvarnost na biračkim mjestima jer će 15,2 posto HDZ-ovih birača donijeti odluku na biračkom mjestu. S druge strane, Puljak je ostvario rast od 4,7 posto u odnosu na ožujak. 

Uđu li Puljak i Mihanović u drugi krug, u tom bi okršaju pobjegu odnio Puljak, a obojica bi pobijedili Keruma ako se nađe s nekim od njih u drugom krugu.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • devastirani 13.05.2021.

    za adz i keruma 35 % ? bravo splićani...

  • lukicluka11 12.05.2021.

    Jedino Puljak može nešto napraviti u Splitu, hdz je već nekoliko puta pokazao i dokazao da može samo pljačkati i laprdati a ne raditi, i dosta je bilo lopova na vlasti u Splitu.

  • 11.05.2021.

    Nu Keruma,pa za njega je netijak iz Velog mista intelektualac

Komentiraj...
Vidi sve komentare