To je to što me zanima!

Mikijev mistični svijet užitaka i plan za osvajanje Pantovčaka

Novi Express donosi: Kad se ugase kamere i kad obiđe sve omiljene 
lokacije te objasni svim radnicima ispred kamera što je krivo, Milan Bandić uživa
Vidi originalni članak

Postoje dvije teorije o Bandićevu čudnom ponašanju u zadnje vrijeme. Jedna kaže da je takav zato što ga čekaju dva suđenja. Druga kaže da je Bandić uvijek bio takav...

Novi Express istražio je mistični svijet zagrebačkoga gradonačelnika, onaj za koji javnost ne zna i koji se ne odvija pred kamerama u Kozari boku, Savici i na Pešćenici, nego u sferama gdje se život uživa punim plućima. U Zagrebu o njemu već dulje kolaju priče koje golicaju maštu - u njima zagrebački gradonačelnik, koji sebe prikazuje kao priprostog dobričinu, živi kao čovjek kojemu nije strano ništa što je ljudsko, a neke stvari naročito... Zavirite s novim Expressom u tajanstveni svijet Milana Bandića, koji bi uskoro mogao poprimiti skroz drugačiju fizionomiju.

- Bandiću uskoro počinju dva suđenja i to ga čini nervoznim - kaže naš izvor dobro upućen u pravosuđe, pa dodaje: “On tu ne stoji dobro. Optužnice su teške više od 20 milijuna kuna, Hanžeković je mrtav, a optuženo je gotovo cijelo njegovo bivše poglavarstvo, i to za malverzacije teške više stotina milijuna kuna”.

 

Idi na 24sata

Komentari 235

  • mrTrobec 20.08.2018.

    Biti ćeš predsjednik Herceg Bosne a Maminjo dopredsjednik

  • mrTrobec 20.08.2018.

    Ništa od Pantovčaka Jockeru

  • SebaMar 19.08.2018.

    Da ste vi pola Bandica... covik od Zagreba napravio metropolu. Vi bi voljeli da se peder Tito vrati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare