To je to što me zanima!

Mikšić: Izaberite mene i ja ću čuvati teritorij zemlje!

Predsjednica Vlade s blagoslovom Sabora trguje hrvatskim teritorijem, tvrdi Boris Mikšić koji sebe vidi čak kao i spasitelja hrvatskog gospodarstva
Vidi originalni članak

Ako me hrvatski narod izabere za trećeg predsjednika, snažno ću se boriti za očuvanje hrvatskog teritorijalnog integriteta. Niti jedna kap hrvatskog mora ne pripada našim susjedima i ovaj sporazum je otvaranje Pandorine kutije iz koje mogu izaći samo problemi u rješavanju teritorijalnih pitanja sa zemljama u hrvatskom okružju, poručio je Boris Mikšić u svom priopćenju  nakon što je Sabor dao suglasnost za potpisivanje sporazuma o arbitraži sa Slovenijom. Dodao je da je zemlji trebaju radikalne promjene. Smatra da bi upravo on mogao spasiti hrvatsko gospodarstvo koje je u kolapsu.
- Nadam se da su hrvatski građani spremni zaustaviti ovaj put prema dnu - napisao je 'trešnjevački Obama'. Mikšić je jasno dao do znanja da će se njegova kampanja temeljiti na tradicionalnim, konzervativnim vrijednostima 'obitelji, Boga i domovine'.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vegas55 16.11.2009.

    Evo vidi se po vasim komentara kako ste vi narod glupi i nemate pojma o politici, stvarno ste zalosni. Kao prvo ovaj covjek Boris Miksic je svijetski businesman i najveci proizvodac anti korozne matriale. Vidi se da ste dis-informirani postoji internet pa malo vise procitajte o njemu. Nemozete te vi pisati nesto negativno o Miksic-u koji po drugi put placa kompanju iz svog dzepa, koji ne j**e bilo koja organazacija i donacija jer to je ociti znak da ima rijesenje i da zna sto govori. Kao drugo Miksic ima medunarodne veze puno jaci nego sto ce nasi politicari ikada sanjati, Borisova firma suraduje sa preko 75 zemalja on proizvodi a ne pre-prodi kao nasi prodavaci rabljene aute od politicara i businesmana. Ja vas pitam ovi politicari koji su imali 19 godina da nesta pozitivno napravu i umjesto da su nesto promjenili za dobro oni su unistili i pokrali nas do jaja. Mozda je Miksic kauboj iz amerike i mozda ovo radi zbog zafrkancije, ali vjerujem da samo on moze napraviti rezultati!

  • mayhem26 03.11.2009.

    Ti ces čuvat jado jadni dezerterski..............

  • You Are A Towel! 03.11.2009.

    ahahahhahahah samo naslov sam procitao i ahahahahah.. koji je taj miksic lik,, za nevjerovat... de mrs nazad odakle si dosao, netrebaju nam takvi.... žibe!

Komentiraj...
Vidi sve komentare