To je to što me zanima!

Milan Bandić na izbore ipak izlazi sa samostalnom listom

Bandić je u intervjuu za Radio101 rekao da je Josip Friščić njegov dobar prijatelj, ali da ide na izbore s građanima koji su mu dali glas. Uzda se i u glasače dijaspore
Vidi originalni članak

 Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je kako će se kandidirati na predstojećim parlamentarnim izborima i to najvjerojatnije sa samostalnom listom, a ne s HSS-om, kako se nagađalo, piše Novi list. 

Bandić je u intervjuu za Radio 101 kazao kako je Josip Friščić njegov dobar prijatelj, ali da ide na izbore s građanima koji su mu dali glas. Na pitanje voditelja ide li na vlastitom listom na izbore za cijelu Hrvatsku Bandić je u svom stilu odgovorio:

- Sve sam rekao. Na cijelu Hrvatsku, a i šire.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • becks7- 02.07.2011.

    jadna li je nasa zemlja za koju smo ginuli kad takvi dobivaju placu od nasih krvavo zaradjenih novaca radeci za takve kao ti koji nas izrabljuju na razne nacine!PROBUDIMO SE POSTENI LJUDI!DIGNIMO GLAS protiv ovakvih pljackasa Lijepe Nase za koju smo krv lili dok su oni na sigurnom i toplom spavali!srusimo komunjare i pljackase koji vladaju nasim sudbinama!zar dug grada Zagreba ne govori kakav nas je politicar vodio ove godine!?kazu "izgradio je"!-a tko je to gradio? njegovi prijatelji i kumovi!ne zbog nas,vec zbog njih!to je slika nasih politicara ili bolje receno lopova!

  • berno 02.07.2011.

    idealna koalicija KGB(kerum-glavaš-bandić) sve polupismeni diletant do diletanta

  • hrvatica3 01.07.2011.

    nije naš milan loš,svi ste zaboravili što je napravio za zagreb.bilo je puno gradonačelnika prije njega koji su isto imali dobar budžet građana,pa iza njih nije ostalo nikakvog traga.od našeg milana imamo krasan bundek,prije je bio šikara iz koje su iskakali kojekakvi manijaci,nisi mogao ni po nasipu trčati ko čovjek.i koliko toga još..ljudi brzo zaboravljaju.i da netko drugi dođe,neće biti tako radišan.bravo milane imaš našu podršku,jedini si iskren i pravi hrvat!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare