To je to što me zanima!

Milan Bandić opet duguje Holdingu kojem je on 'šef'

Prema izlistu komunalnog računa, Bandićeva supruga Vesna, Čistoći duguje 402,78 kuna za odvoz smeća. Lani su dugovali 900 kuna režija
Vidi originalni članak

Gospođa Bandić redovito podmiruje sve račune, ali za nekoliko mjeseci nije dobila uplatnice, pa dugovanje nije mogla niti platiti, odgovorio nam je zagrebački gradonačelnik na upit o dugu Zagrebačkom holdingu. 
- Gospođa Bandić upućuje osobnu ispriku Zg Holdingu - podružnici Čistoća zbog kašnjenja - piše na kraju gradonačelnikova dopisa. Njegova supruga Vesna vlasnica je derutnog zdanja od 38 četvornih metara u dvorištu Preradovićeve 13. Prema izlistu komunalnog računa, Čistoći duguje 402,78 kuna, što je deset rata za odvoz smeća. To nisu prvi dugovi obitelji Bandić Zagrebačkom holdingu. Prije godinu i pol pisali smo kako ne plaća režije za praznu potleušicu. Dugovao je gotovo 900 kuna, a u sandučiću je bilo računa u raspadu koji su već otišli u zastaru. Milan Bandić tad je zahvalio medijima što su ga podsjetili na propust i poručio građanima da uredno plaćaju režije. “Netko mudar reče kako narod koji ne uči iz svoje prošlosti ima tešku budućnost”, napisao je Bandić na svojoj internetskoj stranici. On nije učio iz svoje prošlosti jer račune ne plaća ni danas. Iako je u ožujku ove godine u imovinsku karticu upisao i značajnu povišicu plaće, sa 14.680 na 19.920 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • fidel 13.10.2009.

    \" Nek institucije rade svoj posao...\" Jadna nam majka.

  • konjica 13.10.2009.

    pustite mikija neka trći

  • kulenica 13.10.2009.

    pa što ne glasate na izborima za druge kandidate, trebate samo otvoriti vrata, sići liftomili stubama, pa do birališta i to je to!

Komentiraj...
Vidi sve komentare