To je to što me zanima!

Milan Bandić ponovno smije razgovarati sa Željkom Markić

Kako je većina svjedoka ispitana, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu Krešimir Devčić ukinuo je izrečene im mjere opreza - zabranu kontaktiranja
Vidi originalni članak

Protokolarni zagrebački gradonačelnik Milan Bandić ponovno može komunicirati sa Željkom Markić čijoj je inicijativi "U ime obitelji" lani dao na korištenje štandove Tržnica Zagreb. Bandić može ponovno razgovarati i s bliskim prijateljem Ivicom Lovrićem, pročelnikom zagrebačkog Ureda za odgoj, obrazovanje i sport. 

Uskok je njih dvojicu, zajedno sa Zdenkom Palac, direktoricom Tržnica Zagreb, u prosincu 2014. osumnjičio da su za 305.000 kuna oštetili proračun Grada Zagreba. To su, tvrdi Uskok, učinili tako što su inicijativi “U ime obitelji”, za vrijeme posljednjeg referenduma koji su organizirali, protuzakonito dali na korištenje štandove zagrebačkih tržnica. Svo troje iznijelo je obranu i odbacili djela za koja se terete, a kako je većina svjedoka ispitana, sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu Krešimir Devčić ukinuo je izrečene im mjere opreza - zabranu međusobnog kontaktiranja te zabranu kontaktiranja sa svjedocima u postupku. No, za Zdenku Palac ostaje na snazi mjera zabrane obavljanja poslova voditeljice podružnica Tržnica Zagreb.

Idi na 24sata

Komentari 85

  • bosaaanac 25.01.2015.

    Bandić ima dvostruko državljanstvo tako kažu.Zato državno odvjetništvo uzmite to u obzir da ne bi bilo nismo znali.Za svaki slučaj sutra vam šaljem istu poruku pismeno sa povratnicom.

  • japanokinez 25.01.2015.

    Kako samo uspiju imati toliko sljedbenika a vid ih kakvi su.

  • Prva Proleterska 24.01.2015.

    Meni su jamice uz krajićak njenih usana tako simpatikus ! Brije li se ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare