To je to što me zanima!

Milan Bandić: Proslava Oluje u Kninu je jedina autentična

Zagrebački gradonačelnik rekao je da će Zagreb napraviti ono što se od njega bude tražilo u vezi proslave Oluje te najavio da će se o svemu očitovati kroz par dana
Vidi originalni članak

To je najveća pobjeda vojske u Domovinskom ratu na ovim prostorima, to je Oluja i to nikada nećemo izbrisati. Mogu raditi mimohode bilo gdje, ali ta slika će ostati neizbrisiva u sjećanju svakog hrvatskog čovjeka. Može se slaviti u pet gradova, ali jedina autentična proslava Oluje je u Kninu', rekao je Bandić komentirajući mogućnost proslave 20. obljetnice Oluje i u Zagrebu.

- Bit će prilike da kontaktiram one koji su za to zaduženi. Zagreb će napraviti ono što se od nas bude tražilo, rekao je Bandić te najavio kako će se o svemu više očitovati u narednim danima, a prenosi Media Servis.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • yocko 20.04.2015.

    Znači Milan se okreće protiv Zagreba.

  • felipe 20.04.2015.

    Taj čovjek da ima imalo srama..odstupio bi već odavno!

  • Korbar Vlado 20.04.2015.

    Ne znam dal samo mene, ali priča o paradama iliti mimohodima me podsjeća na skoro oglodanu kost baćenu među skoro pa GLADNE najbolje čovjekove prijatelje - bez uvrede ali PSE. Već sam više put rekao i pisao da su Hrvati stvarno dobre duše. Toliko dobre duše da potsječaju na najboljeg čovjekovog prijatelja,, bez uvrede, ali PSA. I to sam već više put napisao, ali stvarno smatram da je PAS je biće u kojeg bi se ljudi trebali ugledati,, jer je skoro pa bez ljudskih mana ali sa svim ljudskim vrlinama. Jednu manu zapravo ima. Možeš ga izgladnjivati,, pa i tući,, i onda kad mu daš kost sa malo mesa,, on će sav sretan kost glodati, veselo mahati repom i biti ti zahvalan ko da si mu dao cijelog pečenog odojka ili janjca. Ta vojna parada,, oko koje se Hrvati spore i dijele ,,koliko se vas zapitalo; 1.Kokiko bi zagrebačka parada trebala koštati - i usput što mislite tko će je platiti?? 2. TKO BI SVE NA TOJ ZAGREBAČKOJ PARADI TREBAO ZARADITI?? - ovako usput,, zar ima onih koji misle da hrvatski porezni obaveznici?? 3. Zar ti isti hrvatski porezni obveznici nemaju već odavno previše toga što moraju plačati - odnosno uzdržavati?? 4. Što bi moglo biti sljedeće?? Možda zimska olimpijada na Sljemenu ili Biokovu?? Ili ona ljetna?? Ili kakvo svjetsko nogometno prvenstvo?? Zašto ne?? Zamislite promocije Hrvatske,, i zarade političarima, tajkunima, dužnosnicima i kojekakvim uvjetno rečeno biznismenima tipa Al Kapone. Trošarine na gorivo i duhan već su povećane. Ovo prvo povlači za sobom cijeli niz POSKUPLJENJA. Ali neka, kad valjda tako mora biti,,, i kad Hrvati vole parade i ,,,,, SDPHDZ(HDZSDP),,, i političare tipa Miki -supermen - neuništivi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare