To je to što me zanima!

Gradonačelnik Bandić vrijeđao roditelje zbog 'rata s vrtićima'

On ne posustaje: Za Bandića su glupi roditelji koji još ne znaju koju cijenu vrtića trebaju platiti, a još ranije je rekao da nisu njegova briga oni koji imaju 'previše'...
Vidi originalni članak

Zar vas nije sram da tete u vrtiću i roditelji moraju rješavati politički sukob između SDP-a i njegova bivšeg člana Milana Bandića, pitala je HDZ-ova gradska zastupnica Margareta Mađerić (HDZ) članove Odbora za kontrolu zagrebačke Gradske skupštine, koji su u utorak potvrdili da i dalje vrijede stare cijene dječjih vrtića u metropoli. Jaslice, dakle, stoje 200, a vrtić 400 kuna. Pravorijek odbora nije pomutio gradonačelnika Milana Bandića, koji i dalje ostaje pri svome te cijenu vrtića diže i na 2000 kn.

- Onima koji imaju IQ veći od 0,50 sve je jasno, a onima koji imaju manji od 0,50 nikad neće biti jasno. To je projekt solidarnosti i socijalne pravde za one koji žive na rubu egzistencije. Toj sirotinji mikrofon nikad neće biti dostupan, a mnogi imaju IQ veći od 0,50 - odrješit je bio Bandić tijekom redovitog obilaska grada. 

On je tako preuzeo mikrofon za siromašne kojima dijeli jeftiniji vrtić i očito računa na njihove glasove na izborima, dok su svi ostali roditelji glupi jer imaju više plaće pa postavljaju ‘glupa’ pitanja je li vrtić poskupio ili nije. Pritom mu je promaknulo da se kvocijent inteligencije mjeri ljestvicom od 70 naviše, no nije mu promaknulo da pošalje akontacijske uplatnice. 

Bandić je u svojoj borbi oko vrtića očito izgubio mjeru za ukus jer sve češće omalovažava roditelje, a već je ranije izjavio da nisu njegova briga oni koju imaju previše dok kriza trese zemlju.

Idi na 24sata

Komentari 158

  • bankeree 14.09.2017.

    Gospođica Pricilla Jose, moj suprug, izgubio je posao pre 6 meseci i vidim da sam tada donosio novac za svaku stvar, tako da mi je potreban moj muž da nešto uradi, tako da jednog dana mogu u kontaktu sa gospođo Sheniqua Eatman koji mi nudi zajam a danas moj suprug ima svoje poslovanje i on dobro radi sve zahvaljujući njoj kontaktiraj je na e-mail Sheniquaeatmanloancompany@gmail.com

  • jurefrancetić 01.09.2011.

    Bravo za Bandića.Nedaj bandi naprijed.

  • jurefrancetić 01.09.2011.

    Zašto ja nisam mogao dobiti dječji doplatak i opskrbninu?Nezaposleno dragovoljac i branitelj.Prošle godine radio tri mjeseca,supruga ima plaću 2500 kuna.DOHODOVNI CENZUS.I još među inim pitanjima za opskrbninu pitaju da li imam brod veći od 6 metara.A ja siroček,imam kuću na kredit,bez pokretne i nepokretne imovine,svaki treći mjesec Caritas mi šalje paket hrane itd.PA NARAVNO DA SAM ZA BANDIĆEV PRIJEDLOG.I TREBA BITI DOHODOVNI CENZUS.DAJ BOŽE DA I JA PLAĆAM VRTIĆ 2000 KUNA,BAR BI ZNAO KAKVU PLAĆU IMAM.

Komentiraj...
Vidi sve komentare