Obavijesti

News

Komentari 158

Gradonačelnik Bandić vrijeđao roditelje zbog 'rata s vrtićima'

Gradonačelnik Bandić vrijeđao roditelje zbog 'rata s vrtićima'
1

On ne posustaje: Za Bandića su glupi roditelji koji još ne znaju koju cijenu vrtića trebaju platiti, a još ranije je rekao da nisu njegova briga oni koji imaju 'previše'...

VIDEO

Zar vas nije sram da tete u vrtiću i roditelji moraju rješavati politički sukob između SDP-a i njegova bivšeg člana Milana Bandića, pitala je HDZ-ova gradska zastupnica Margareta Mađerić (HDZ) članove Odbora za kontrolu zagrebačke Gradske skupštine, koji su u utorak potvrdili da i dalje vrijede stare cijene dječjih vrtića u metropoli. Jaslice, dakle, stoje 200, a vrtić 400 kuna. Pravorijek odbora nije pomutio gradonačelnika Milana Bandića, koji i dalje ostaje pri svome te cijenu vrtića diže i na 2000 kn.

- Onima koji imaju IQ veći od 0,50 sve je jasno, a onima koji imaju manji od 0,50 nikad neće biti jasno. To je projekt solidarnosti i socijalne pravde za one koji žive na rubu egzistencije. Toj sirotinji mikrofon nikad neće biti dostupan, a mnogi imaju IQ veći od 0,50 - odrješit je bio Bandić tijekom redovitog obilaska grada. 

On je tako preuzeo mikrofon za siromašne kojima dijeli jeftiniji vrtić i očito računa na njihove glasove na izborima, dok su svi ostali roditelji glupi jer imaju više plaće pa postavljaju ‘glupa’ pitanja je li vrtić poskupio ili nije. Pritom mu je promaknulo da se kvocijent inteligencije mjeri ljestvicom od 70 naviše, no nije mu promaknulo da pošalje akontacijske uplatnice. 

Bandić je u svojoj borbi oko vrtića očito izgubio mjeru za ukus jer sve češće omalovažava roditelje, a već je ranije izjavio da nisu njegova briga oni koju imaju previše dok kriza trese zemlju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 158
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...