To je to što me zanima!

Milan Bandić za rođendan si poželio samo zdravlja

Gradonačelnik Bandić je rođendan proslavio u zagrebačkom restoranu Skenderica. Na proslavu nije pozvao šefa SDP-a Zorana Milanovića
Vidi originalni članak

Ne pijem, pa sam se prebacio na slatko. Gledajući tekmu Engleska-Hrvatska, zbog nervoze sam malo pretjerao s kolačima pa sam za kaznu  otrčao dva kruga više, rekao je Milan Bandić na svoj 52. rođendan na školskom igralištu u Kušlanovoj. Gradonačelnikovi savjetnici Stipe Zeba i Zdravko Čokić te još tri prijatelja, koji svako jutro u 5.30 otrče s njim 7 do 9 kilometara, priredili su mu iznenađenje. Obukli su majice s natpisom “Milan Bandić, 52, najprije čovjek” i s bakljama u rukama otrčali počasni krug. Pratio ih je i Bandićev pas Bill, koji se oporavio od operacije tumora. Gradonačelnik je rođendan proslavio u zagrebačkom restoranu Skenderica. Nije pozvao šefa SDP-a Zorana Milanovića. To je proslava za prijatelje i kolege, objasnio je Bandić.
Inače, zagrebački je gradonačelnik svoj rođendan rano ujutro u četvrtak započeo posjetom obitelji branitelja Bonka Šimića s desetero djece i kupovinom praščića na sajmištu u Sesvetama. Bandić je pet kupljenih praščića namijenio obiteljima kojima je takva pomoć potrebna.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bronx77 23.11.2007.

    hellbani-kako mozes tako nesto mu pozeljeti?

  • kika 23.11.2007.

    pa ne zovu ga bez razloga Banditić!

  • brusnica 23.11.2007.

    pa normalno da si želi samo zdravlja kad je pokrao sve drugo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare