To je to što me zanima!

Milan ipak odustao od bitke: Severini oprašta 2,4 milijuna

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Obje su se strane pomno pripremale za okršaj na sudu. Milan Popović pribavljao je financijsku dokumentaciju kojom bi dokazao koliko je ulagao u Severininu karijeru
Vidi originalni članak

Obje su se strane pomno pripremale za okršaj na sudu. Milan Popović (49) pribavljao je financijsku dokumentaciju kojom bi dokazao koliko je ulagao u Severininu (43) karijeru. Pjevačica je projekcijom privatnih videosnimaka željela uvjeriti suce da je njezina veza s “kraljem bakra” trajala dulje nego što on tvrdi.

No od spektakla na Građanskom općinskom sudu u Zagrebu na kraju neće biti ništa. Nakon samo jednog ročišta Popović je, doznajemo, povukao tužbu protiv pjevačice i njezina menadžera Tomislava Petrovića. Ne želi se s njom više navlačiti po sudu jer je, navodno, pronašao novu ljubav.

>>> Cijelu priču čitajte u petak u tiskanom izdanju 24sata.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 73

  • magdalena63 08.05.2015.

    I tko kaže da Balkanci nisu suosjećajan narod: Linić oprašta svojim prijateljima, Milanče svojoj bivšoj ljubavi..

  • grinch2007 08.05.2015.

    pametniji popušta. više sreće drugi puta. p..... ko p.... i zato, bolje ružna, a dobra, nego lijepa pa ti rogove nabije.

  • KiperFilip 08.05.2015.

    sta sam rekao da je pametan i posten,a skoro svi ste me popljuvali zbog tih tvrdnji.Covjek je pustio zenu neka zivi,nitko ga nije tjerao da joj sve to da.....mozda nakon nagovaranja odvjetnika da je ipak potrazuje novce,pokusao je ali odustao na gospodski nacin.A dok doticna izjavljuje po novinama svome sinu da joj najnoviji muskarac nije kao i svi drugi i da bas on vrijedi.....mislim da to govori o doticnoj koliko moras biti sebican i na taj nacin punit glavu svom dvogodisnjem sinu da je keba mladi bolji muskarac od njegovog oca......sto je apsurd i sramota,mozda je za nju bolji jer joj vise pase u krevetu.ipak je mladi 14godina

Komentiraj...
Vidi sve komentare