To je to što me zanima!

Milanka Opačić: Brinut ćemo o djeci, a ne spašavati brak

Roditeljske bitke u sudnici oko toga s kim će dijete živjeti nakon razvoda braka trebale bi biti prošlost, najavila je ministrica socijalne politike za Jutarnji list
Vidi originalni članak

Roditeljske bitke u sudnici oko toga s kim će dijete živjeti nakon razvoda braka trebale bi biti prošlost. Ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić najavila je to kao jedan od ciljeva izmjena Obiteljskog zakona, piše Jutarnji list.

>>> Više pročitajte u Jutarnjem listu

Idi na 24sata

Komentari 72

  • tatamlata 03.04.2012.

    Ne znam ko i kako manipulira bodovima (i cemo oni sluze) ali vidim da neko uziva davat minuse.Posto je moj post jos malo pa na dnu postam ispocetka :) Svejedno sam i dalje cvrsto uvjeren da jedan bracni par moze djetetu dat vise ljubavi i i posvetit puno vise vremana nego nikad udana (hm, necu titulirati) samohrana gospodjica pa bila ona i ministrica. Opet pitam: kako je ona uspjela dobit dijete na usvojenje kad toliko bracnih parova godinama ne uspijeva? Zbog problema sa usvajanjem mnoga djeca odrastaju u domovima umjesto kod takvih dobrih roditelja.

  • ribarr 02.04.2012.

    teška tema za bilo što komentirati samo sam siguran da jao onoj djeci kojoj se roditelji nemogu dogovoriti i ostati koliko toliko prijatelji zbog djece,di država i socijalne službe stave prste jao i kuku, od 10 dice minimum 8 pođe loše

  • 02.04.2012.

    Ministrica socijalne politike i mladih Milanka Opačić je osoba vizije i znanja i zato vjerujem u bolji socijalni razvoj RH i bolju socijalnu zaštitu najugroženijih slojeva hrvatskog društva. Naravno, uvijek se može bolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare