To je to što me zanima!

'Milanki Opačić bolje je da bude pristojna i sluša Bernardića...'

Komadina je pozvao SDP-ovce da rade u interesu stranke umjesto da rovare u stranci i pune medijske stupce sa stvarima koje štete stranci. To jednostavno nije pristojno, istaknuo je potpredsjednik ...
Vidi originalni članak

Potpredsjednik SDP-a Zlatko Komadina uzvratio je u srijedu na kritike SDP-ovaca upućene vodstvu stranke, poručivši im da obiđu teren i rade u interesu stranke, umjesto da "rovare po medijima".

Nakon jučerašnje burne sjednice Kluba zastupnika, na kojoj je predsjednik stranke Davor Bernardić optužen i da laže, Komadina je u izjavi novinarima situaciju u stranci okarakterizirao konstatacijom da je "za sukob potrebno dvoje" te istaknuo da su  izjave predsjednika stranke Bernardića s te sjednice u medijima "istrgnute iz konteksta".

Komadina je pozvao SDP-ovce da rade u interesu stranke umjesto da rovare u stranci i pune medijske stupce sa stvarima koje štete stranci. To jednostavno nije pristojno, istaknuo je potpredsjednik stranke.

"Oni koji su u Saboru trebaju se boriti za interese građana, davati zakonske inicijative, obilaziti teren izbornih jedinica u kojima su izabrani. Svi imaju dovoljno posla, umjesto da se bave jedni drugima", izjavio je Hini Komadina.

Uzvratio je i na kritike saborske zastupnice Milanke Opačić, poručivši joj kako bi joj bilo bolje da bude pristojna i sluša svog predsjednika (Davora Bernardića) dok govori u Saboru. 

"Ne znam i ne razumijem zbog čega se kolegica Opačić bavi sa mnom. Ja nemam problema ni sa kim u stranci, radim svoj posao, a na svoju sam dužnost izabran voljom birača kako za župana tako i za potpredsjednika stranke za razliku od nje koja je postavljena. Preporučujem joj da obiđe svoju izbornu jedinicu, poplavljene u Ogulinu, da bude pristojna na aktualnom prijepodnevu i sluša svog predsjednika dok govori, umjesto da bude prazna sabornica", rekao je Komadina.

Milanka Opačić danas je u Saboru izjavila kako Davor Bernardić  od SDP-a nastoji napraviti sektu svojih prijatelja, među kojima je posebno apostrofirala Zlatka Komadinu za kojega je rekla da je "pobjegao iz Vlade (Zorana Milanovića) jer se nije mogao nositi s problemima u svojem resoru".

Idi na 24sata

Komentari 54

  • 20.09.2017.

    nećete tako na vlast nikako svađom ništa umjesto da imamo plan kako ih skinuti oni se prepiru tako na vlast nećete nikada.

  • efteling 20.09.2017.

    Sto u tvojoj izjavi ima korisnog za Hrvatsku?jesi li smislio strateski plan razvoja sa reformom?nista osim sticenja svog polozaja...SDP je isto odgovoran kao HDZ za stanje u drzavi.Kad je Plenki "spasioÄgrokor Lex Todoricem svi ste suteli ko pi.e i radovali se izgledima za smenu vlasti...Ios 15 meseci cete cekati kad se pojavi lesinarski fond sa zahtevom za isplatu a iza njih Rusi u redu...Tebe,Komadimna jedino interesuje plata...i mozda jos bolja pozicija posle cunamija...Posle ces pricati kako si sve predvideo ali eto niko te nije slusao...Pa izbaci ta predvidjanja!Ili nije politicki trenutak za to?Koga?Tebe ili Hrvatske?

  • popevke_sam_slagal 20.09.2017.

    Komadina, lijenčina koja ni ministar nije bio u stanju biti soli pamet Račanovoj bivšoj konkubini. A predsjednik stranke je marioneta stvarnog predsjednika Rajka Ostojića koji si je pak frend sa Komadinom, pa Komadina može ovako . Nije čudo da se ta stranka rasipa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare