To je to što me zanima!

Milanović američku turneju završio sastancima u IBM-u

Premijer Zoran Milanović sastankom s čelnicima IBM-a u New Yorku završio je turneju po SAD-u čiji je cilj bio privući ulaganja najvećih svjetskih IT kompanija
Vidi originalni članak

Premijer Hrvatske Zoran Milanović sastankom s čelnicima IBM-a u New Yorku završio je turneju po SAD-u čiji je cilj bio privući ulaganja najvećih svjetskih IT kompanija.

Posljednjeg dana turneje premijer je razgovarao s glavnim direktorom za javni sektor korporacije IBM Chuckom Proweom  i direktorom za javni sektor korporacije IBM za središnju i istočnu Europu Timothyjom Gunnellom. Održali su i radni sastanak s potpredsjednikom korporacije IBM Dionom Rudnickijem. 

Nakon sastanka u IBM-u Milanović je dao izjavu za HRT. Rekao je da je zadovoljan boravkom u SAD-u. Rekao je kako je Vlada prepoznala važnost tehnološke i informacijske industrije. 

- Došao sam predstaviti Hrvatsku ljudima koji raspolažu nezamislivim novcem, a pokazali smo im kompetentnost, otvorenost i kvalitetan zakonski okvir. Ono što oni traže - pametne i visokoobrazovane ljude - to mogu pronaći kod nas - naglasio je premijer.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • SAINT 04.10.2014.

    Ništa od ovoga puta u ameriku , samo troškovi dnevnica i slično.

  • lud-noramalan-zbunjen 04.10.2014.

    I što se može očekivati od ovog izleta? NIŠTA? Zašto? Zarto jer je našem premijeru važnije povesti svojeg sina na ovaj "važni" put od predsjednika HGKA! Zanimljivo je da je baš gospodarske komore Amerike bio jedan od organizatora ovog puta ali pošto novi predsjednik HGK ne dolazi iz SveDrP-ovske organizacije,nije dobro došao.

  • opsj 04.10.2014.

    Uz vrlo dobro poznavanje engleskog jezika g. Milanović je vrlo uspješno predstavio znanje naših mladih ljud,i koji iovako donose medalje sa svjetskih natjecanja. Vama je u cilju pljuckati po svemu što je dobro, samo da bi se dodvorili onima koji žele na vlast. Koliko god g. Milanović ne razumije nove tehnologije, Karamarko je u svakom slučaju top neznalica.

Komentiraj...
Vidi sve komentare