To je to što me zanima!

Milanović: Franjo Tuđman u Zagrebu još nema dostojan trg

Premijer Milanović je istaknuo kako to ne govori kao političar te je kazao kako se 25 godina nakon osnivanja Hrvatske države moramo dogovoriti oko nekih stvari
Vidi originalni članak

Zoran Milanović smatra kako Franjo Tuđman u Zagrebu još nema dostojan trg. Istaknuo je kako to ne govori kao političar te je kazao kako se 25 godina nakon osnivanja Hrvatske države moram dogovoriti oko nekih stvari. 

Premijer je govorio na Hrvatskom vojnom učilištu Petar Zrinski u povodu Dana državnosti, piše VečernjiSvoju zahvalnost Franji Tuđmanu zbog uloge u osnivanju Hrvatske države izrazila je i predsjednica Kolinda Grabar Kitarović.

- Upravo on je zaslužan za organiziranje Zbora narodne garde, a potom i hrvatske vojske. Znao je procijeniti snagu neprijatelja i kontekst političkog trenutka. Protekom vremena povijesna uloga njegovih zasluga je sve pozitivnija - rekla je na svečanosti na kojoj su još bili i predsjednik Sabora Josip Leko, te ministar obrane Ante Kotromanović i načelnik Glavnog stožera OS RH general zbora Drago Lovrić.

Polagao vijence dok su drugi bili na misi

Dok su predsjednica Kitarović, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i predsjednik Sabora Josip Leko bili na misi u crkvi sv. Marka, Milanović je polagao vijence i palio svijeće u pratnji pomoćnice ministra branitelja Vesne Nađ.

Idi na 24sata

Komentari 428

  • mmmmilos 26.06.2015.

    vama je najvise pomogao na 1.mestu sloba milosevic na 2.mestu nato pa tek na 3.mestu franjo tako da bi vi po svoj logici trebalo da spomenik dignete slobi !!!

  • plik 26.06.2015.

    Mislim da bi prikladan trg za Tudjmana trebal biti onaj prostor, na pocetku Bakaceve, s desne strane.. Ime cini mi se i nekakav WC tamo..

  • plik 26.06.2015.

    Daj Milanovicu, znam da si sarkastican, ali stvarno.. kakakv F. Tudjman ?!?! Bog da ga cim prije zaboravimo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare