To je to što me zanima!

Milanović građanima čestitao Uskrs: Provedite ga radosno

Blagdan je građankama i građanima čestitao i predsjednik Ivo Josipović koji je istaknuo kako želi da "Uskrs ohrabri kršćane i ojača nadu u bolju budućnost"
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović svim građankama i građanima koji slave Uskrs je uputio čestitku. 

Blagdan Uskrsa vrijeme je samoispitivanja kršćana izloženih izazovima suvremenoga svijeta o svojoj ulozi u njemu, o osobnoj odgovornosti i vlastitome ponašanju. Vrijeme je to za podsjećanje o najvažnijim vjerskim, ali svejednako i svjetovnim načelima dobrote o istinitosti poruka o ljubavi prema bližnjem i iskrenosti poruka o snošljivosti, stoji u premijerovoj čestitki. 

Istaknuo je i da ćemo ''držeći se punog značenja i smisla tih načela i poruka, lakše i brže prevladati sva nerazumijevanja i teškoće koje nam donosi svakodnevica te zajedništvom i uzajamnošću izgraditi bolju budućnost za sve građane Republike Hrvatske''. 

- Želim vam da blagdanske dane provedete radosno i mirno, u krugu obitelji i prijatelja. Svim kršćanskim vjernicama i vjernicima, u ime Vlade Republike Hrvatske i moje osobno, želim sretan i blagoslovljen Uskrs! - poručio je premijer. 

Josipović: Želim da Uskrs ojača nadu u bolju budućnost

Čestitku građanima koji slave Uskrs uputio je i predsjednik Republike Ivo Josipović.

- Uskrs je blagdan koji simbolizira nadu, snagu, obnovu i novi početak. Želja mi je da u ovim vremenima duge i ozbiljne društvene krize, nadahnuće Uskrsa ohrabri kršćane i ojača nadu u bolju budućnost - istaknuo je predsjednik i dodao kako mu je želja da ''ozračje Uskrsa dodatno potakne sve ljude dobre volje u Hrvatskoj na ustrajno promicanje univerzalnih vrijednosti u svakodnevnom obiteljskom i društvenom životu''. 

Idi na 24sata

Komentari 349

  • SenadDedić 20.04.2014.

    baš se imamo čemu veseliti , netreba ni da idem u cirkus -svaki dan nešto novo kodnas , a netrebam ni potporu ohrabrenja jel ova zemlja plovi (tone) bez vizije u bolje sutra

  • jure23 20.04.2014.

    "Licemjeri! Zašto čestitke kad ste svi redom nevjernici?

  • Marrac 19.04.2014.

    Uskrs da nam cestita netko ko vodi drzavu u propast i koja vlada je nasoj djeci blokirala djecji doplatak dan prije Uskrsa....ne treba mi tvoja cestitka smradu jedan pokvareni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare