To je to što me zanima!

'Milanović igra igru života, a Karamarko shvaća da je ispao'

Kritičari su bili strogi prema Milanoviću, no meni se čini da je on igrao partiju šaha. Mislim da je zaprepašćujuće dobro sve odigrao, rekao je aktivist Marko Rakar
Vidi originalni članak

Bloger i aktivist Marko Rakar u razgovoru za N1 kazao je kako je HDZ svojim izjavama u subotu i nedjelju ''zacementirao'' poziciju te će, smatra, biti vrlo zanimljivo vidjeti kako će se postaviti. Istaknuo je kako mu se čini da je od početka postojala prednost Mosta prema HDZ-u te dodao da ih večeras očekuje za stolom. 

'Milanović je stvoren za ovu situaciju'

Komentirao je i poteze Zorana Milanovića koji je, podsjetimo, u subotu potpisao Mostov sporazum. 

- Kritičari su bili strogi prema Milanoviću, no meni se čini da je on igrao partiju šaha. U šahu se sve gleda nekoliko poteza unaprijed. Mislim da je zaprepašćujuće dobro sve odigrao. Postojala je tu jasna nit. Rekao bih da je ovo igra života Zorana Milanovića - kaže Rakar i dodaje: 'Ovo je situacija za koju je on stvoren'. 

Osvrnuo se i na čelnika Mosta Božu Petrova te rekao kako vjeruje da Petrov u sve ulazi iz idealističkih pozicija, no dodao kako o njemu zapravo jako malo znamo.

- Meni je njegovo inzistiranje na konsenzusu destruktivno i kontraproduktivno - kaže Rakar. 

'Ne vjerujem da će Karamarko preživjeti u stranci'

Za šefa HDZ-a Tomislava Karamarka rekao je kako je nakon odbijanja potpisivanja sporazuma izgovorio neke teške riječi, ''ali zato jer je shvatio da je ispao iz igre''. 

- Čini mi se da su to bile izjave za unutarstranačke izbore. Ne vjerujem da će preživjeti u stranci - smatra Marko Rakar. 

Idi na 24sata

Komentari 272

  • colonelo 22.12.2015.

    "'Milanović igra igru života, a Karamarko shvaća da je ispao - Ponedjeljak, 21. 12. 2015. u 09:55 Piše: Rosana Stojmenović" ... " Đe si drug Rakar ? Utorak, 22. 12. 2015. u 20:46 Piše: Puky Colonelo ... ha ha ha ha ha ha ha ... strava ...

  • fredaster 21.12.2015.

    moja analiza= pod hitno mijenjaj prezime

  • nevjerni_vjernik 21.12.2015.

    Evo....ovo je glasać Zorana Milanovića,pa stoga je ovo i okvalificirao kao "partiju šaha" i životnom partijom,a ne sramotom,što i ne čudi pošto i jedan i drugi nemaju ni kičme ni stava...a jedan i drugi su lopovi,koji umjesto da su u zatvoru oni preko ovih SDP-ovih novina "bistre" mozak još tu i tamo kojem normalnom posjetitelju ovog portala,kojega ne zanima Severina ili F arma.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare