To je to što me zanima!

Milanović je na stranačkom skupu suparnicima slao puse

Ivo Baldasar je kao stari njemački dizel-motor treba mu da se pokrene, ali kad se pokrene on zaore, rekao je premijer Zoran Milanović o SDP-ovom kandidatu
Vidi originalni članak

Ivo Baldasar je kao stari njemački dizel-motor treba mu da se pokrene, ali kad se pokrene on zaore. Znate što imate na dnevnom redu, možete birati između neovisne politike koja je ovisna o privatnom interesu ili Baldasara koji je čistih ruku i čiste glave. Ne dajte da vas isprovociraju, poljubac njima. Pusa!, rekao je u ponedjeljak navečer premijer Zoran Milanović na skupu potpore SDP-ovu kandidatu za gradonačelnika Baldasaru na Matejušci u Splitu.  Poručio je i da Hrvatska dosad nije imala pametnu vlast pa oni sad moraju ispravljati njihove pogreške.

- Moramo se mijenjati i moramo pristati na male ustupke da bi u budućnosti imali više, da bi bili sretni Europljani. Nema promjene smjera pod pritiskom rođaka i raznih opcija. Mi i dalje idemo putem reda i rada, a onaj tko vara i krade i onaj tko uzima vaš novac pa glumi da vam ga daje bit će prezren ako ne i kažnjen - rekao je Milanović. 

Na kraju njegova govora na pozornicu se popela klapa Cambi te zapjevala njihovu službenu himnu kampanje "Mirno more" no nisu oni poput Keruma uzeli mikrofon nego su jedva sramežljivo otvarali usta. 

Na pozornici su bili ministri Ante Kotromanović, Arsen Bauk, Siniša Hajdaš Dončić, Milanka Opačić, Branko Grčić. 

Na odlasku s pozornice probijali su se kroz okupljene građane Splita okruženi nekolicinom zaštitara koji su građane zapriječili da eventualno postave pokoje pitanje ili se porazgovaraju s premijerom. 

Prije skupa na Matejušci Milanović i bio je na skupu socijaldemokrata Europe. Skup je bio u Dioklecijanovim podrumima. Milanović je rekao kako je tamo zadnji put bio 1976. sa svojim roditeljima. 

Idi na 24sata

Komentari 102

  • mgrdasi1 17.05.2013.

    Vjerojatno im je želio svratiti pozornost da će ih veoma rado POLJUBITI U VRH PIMPEKA.... ali to je tipični Zoka Maršal, uglavnom govno od čovjeka ali niti Mravoklopovci SVEKOLIKOG KRADEZEA ne posustaju za njim, uglavnom im je jako milo MRAVOKLOPOVO DUPE... naročito onima koji su nabrzinu isklizili iz JACINOG DUPETA

  • patriot666 14.05.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • patriot666 14.05.2013.

    tko kaže da nema hrabrih u hrvatskoj da priznaju gay orijentaciju napred milanće ljubi te majka

Komentiraj...
Vidi sve komentare