To je to što me zanima!

Milanović kupio auto i navikava se na život bez vozača i zaštite

Bivši premijer je ostao bez prava na službenog vozača i policijsku zaštitu jer prema procjeni sigurnosnog sustava ne postoji rizik koji bi opravdavao daljnju zaštitu
Vidi originalni članak

Bivši premijer Zoran Milanović ovih se dana ponovno navikava voziti auto u zagrebačkim gužvama nakon što je ostao bez prava na službenog vozača i policijsku zaštitu jer prema procjeni sigurnosnog sustava ne postoji rizik koji bi opravdavao daljnju zaštitu.

Kako saznaje PolitikaPlus Milanović je kupio auto i privikava se na 'običan' život te se drži podalje čak i od unutarstranačkih izbora u SDP-u.

Kako je doznao list 24sata bivši premijer je u kontaktu s konzultantskih tvrtkama u Bruxellesu. Riječ je o tvrtkama specijaliziranim za pružanje usluga državama koje žele postati članice Europske unije i koje, između ostaloga, zapošljavaju bivše političare koji imaju iskustva u pregovorima oko članstva u Uniji.

Idi na 24sata

Komentari 511

  • vio 14.10.2016.

    Neka se zapitaju svi socijaldemokrati u sdp gdje im je bila pamet što su toliko forsirali zoku- . Nakon 10 godina vjerujem da večina tih istih socijal demokrata u sdpu, takovzanih šalabahter birača ni sama nezna iz kojeg razloga su glasali za njega i koje je stavove zastupao njihov dragi i premili zoka. Taj isti zoka preko onog svog sutona je raznim političkim smicalicama onemogućavao na različite načine kandidiranje u glavni odbor. Platili su donaciju nisu platili članarinu i takvi debilizmi. To je bila jedna bolesna i malformatična tvorevina, a pravi sdpovci više nisu imali volje, a ni želje boriti se s tolikom večinom sdpovavca novog kova. SDP je trenutno u rasulu to je stanje u koje ga je dovelo sadašnje vodstvo stranke koje nije imalo stav nikad o ničemu niti su se ikad suprotstavili reči ni jednu riječ protiv zokinog mišljenja. Na kraju neznam čemu svi podpredsjednici zamjenici, čemu su oni uopće služili i neznam koji svi visoki članovi stranke ako nemaju muda reči svoje mišljenje.

  • ljubica ljubičica_1 12.10.2016.

    Ostavite čovjeka na miru.Dosta ste mu zagorčali život.

  • ina67 12.10.2016.

    No nešto je drugo interesantnije, ali samo za one koji normalno razmišljaju. Jučer su objavili kako zaštitu ima i Orešković i normalno oni koji su na vlasti, a ima ih i koji nisu već davno na vlasti, a Milanoviću je to ukinuto. U redu, slažem se da ne trebe, ali kako onda treba npr. Oreškoviću još 3 mjeseca. Vrlo čudan zakon. No to smo mi pa možda vrijedi ona stara: Tko umije njemu dvije, ali bilo bi dobro znati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare