To je to što me zanima!

Milanović, Leko i Josipović su položili vijence Borisu Špremu

Na grobu pokojnog Šprema bili su i članovi njegove obitelji - majka, supruga, sin, brat i sestra. Povodom prve godišnjice smrti svijeće su zapalili i državnici
Vidi originalni članak

Povodom prve godišnjice smrti predsjednika Sabora Borisa Šprema u ponedjeljak su na njegovom grobu na zagrebačkom Mirogoju zapalili svijeće i položili vijence predsjednik Vlade Zoran Milanović, predsjednik Sabora Josip Leko i predsjednik Republike Ivo Josipović.

Na grobu pokojnog Šprema bili su i članovi njegove obitelji - majka, supruga, sin, brat i sestra. Pri povratku državnici su se zaustavili kod groba Ivice Račana. 

>>> Vlada odala počast Špremu: Minuta šutnje otvorila sjednicu


Idi na 24sata

Komentari 5

  • prdr 30.09.2013.

    Da on je dobio liječenje u Americi a nama daju zamjenske,trečerazredne tablete.

  • zgubidan30 30.09.2013.

    vidi ti hipokrita,pale svijeće a u Boga ne vjeruju,ha,ha

  • Halo Bing, kako brat 30.09.2013.

    Kad je B. Šprem umro, slušal sam te govore. . Bio je ovakav. Onakav. Karakterne osobine. A kako je djelovao? Nikako. Ali bio je dobar. Bio je frajer. Mama mu je kuhala najbolje žgance. A što je on napravio???Dugo je taj čovjek bio u politici. Od savjetnika, do zastupnika, predstojnika ureda vlade za zakonodavstvo, predstojnika Ureda predsjednika Republike, predsjednika Gradske skupštine i Sabora.Suprotstavljao se Miloševiću, poput Celestina Sardelića pa čak i Stipe Šuvara ??. Nije!! Držao je hrabar emocionalni govor ispred zapovjedništva pete vojne oblasti generalima JNA zajedno sa Vladom Gotovcem??. Nije!!.Taj čovjek nije imao ništa za poručiti ni Miloševiću, ni Martiću, ni Babiću, ni Tuđmanu, ni Šušku, ni Milasu, ni Kutli, ni Guciću ni bilo kojem junaku HR pretvorbe (pljačke)??? ZA SVO TO VRIJEME!!! No isti takvi. Okupljeni oko svog uzora, pokušavaju upravo od takve životne ostavštine, napraviti vrlinu. Jer oni shvaćaju da je on u nečemu prošao bolje od njih. Oni nikada neće biti kao on. On je njihov ideal. On se uspio uguziti svugdje, a da se nikada nije morao eksponirati. Nije se poput Josipovića izblamirao i svima nam napunio uši. Sa padaj silo i nepravdo! Ni poput Zorana obećao da nas neće iznevjeriti i da ima plan. 21!.... Ni ovo nikakvo pljuvanje po pokojnom B. Špremu.. Ovo je osvrt na one koji su ga onda spustili u raku, sad mu eto grob posječuju, a obje prigode koriste za veličanje svog političkog djelovanja. Koje je isto kao i njegovo. NIKAKVO!. I svoje djelovanje uporno pokušavaju pokazati plemenitim i vrijednim. Iako je štetno. I pritom iskorištavaju običaj i sućut naroda koji o mrtvima misli sve najbolje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare