To je to što me zanima!

Milanović Hranju naredio da se zabrane preleti vojnih aviona: 'Ovo je uznemiravanje građana'

Hrvatski i francuski piloti preletjeli su u utorak iznad Zagreba u niskom letu oko 17.15 sati, upravo dok je premijer Plenković davao izjavu u Banskim dvorima
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović  u utorak popodne dao je zapovijed načelniku Glavnog stožera Oružanih snaga RH admiralu Robertu Hranju kojom se najstrože zabranjuju preleti vojnih zrakoplova iznad Zagreba i svih drugih gradova u Hrvatskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Predsjednik Milanović naložio je načelniku Glavnog stožera OSRH da se odmah istraži i utvrdi odgovornost za uznemiravanje građana Zagreba - navode iz Milanovićevog ureda. 

Podsjetimo, u okviru planiranih bilateralnih aktivnosti Hrvatske vojske s francuskom ratnom mornaricom, u utorak je provedena zajednička vježba pilota 191. eskadrile lovačkih aviona Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i francuskih pilota aviona Rafale s nosača zrakoplova “Charles de Gaulle”.

TUTNJAVA NAD GRADOM VIDEO MiG-ovi i Rafale u niskom letu iznad Zagreba: Preletjeli grad usred Plenkovićeve presice

Zajednički letovi hrvatskih MiG-ova 21 i francuskih Rafalea provedeni su u zračnom prostoru iznad Istre i Kvarnera, Like i Korduna te iznad gradova Rijeke, Pule i Zadra. Hrvatski i francuski piloti preletjeli su iznad Zagreba u niskom letu oko 17.15 sati, upravo dok je premijer Plenković davao izjavu u Banskim dvorima.

POGLEDAJTE ZAJEDNIČKI LET VOJNIH AVIONA:

Idi na 24sata

Komentari 389

  • julijana61 16.03.2022.

    Milanović se boji...najrađe bi zbrisao iz zemlje,kao i devedesetih....i kao i uvijek priča gluposti i gura se gdje mu nije mjesto,jer o vojsci i oruzju pojma nema....no,šta god Vlada odobri,on će biti protiv....tko pametan još njega uzima za ozbiljno....🤣🤣🤣

  • doctor07 16.03.2022.

    zašto su preletili?i trošili novac građana?

  • nataodinata 16.03.2022.

    Koji ti je vrag, Zorane ? Najavljivali su cijepljenje nisu se odazivali, najavljivali su popis nisu se popisali, najavili su preletavnje aviona i opet su se uznemirili. Mani se tih koji su na rubovima Gaussove krivulje, vojničke ti karijere.

Komentiraj...
Vidi sve komentare