To je to što me zanima!

'Milanović nije izbornu nedjelju proveo na brodu s Pahorom, fotografija je stara pola godine'

Nakon što je većina medija jučer prenijela da je Milanović izbornu nedjelju proveo na brodu s Pahorom, iz Ureda Predsjednika stiglo je priopćenje u kojem pojašnjavaju kako je fotografija u rujnu prošle godine
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović izbornu nedjelju ipak nije proveo sa slovenskim predsjednikom Borutom Pahorom. Iz Ureda Predsjednika stiglo je priopćenje u kojem pojašnjavaju kako je spomenuta fotografija nastala u rujnu prošle godine, iako ju je Pahor objavio u nedjelju na svom Instagram profilu. 

NIJE IZAŠAO NA IZBORE Dok se u Hrvatskoj glasalo, Milanović je bio s Pahorom

Priopćenje donosimo u cijelosti:

U medijima se pojavila neprovjerena informacija kako je predsjednik Republike Zoran Milanović izbornu nedjelju proveo na brodu u društvu slovenskog predsjednika Boruta Pahora. Ta informacija nije istinita.

Predsjednik Milanović u nedjelju je bio na brodu, gdje se sastao i razgovarao s predsjednikom Pahorom uoči današnjeg summita Procesa Brdo-Brijuni.

Fotografija dvojice predsjednika na brodu, koju je na svom Instagram profilu objavio predsjednik Pahor autentična je, ali nije snimljena u nedjelju 16. svibnja nego – prošle godine početkom rujna. Fotografije je, dakle, stara šest mjeseci.

Činjenice su to koje uz malo provjere čine veliku razliku između istine i neprovjerene, zapravo fake vijesti, navodi se u priopćenju. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • 18.05.2021.

    Nije bitno gdje je bio.Bitno je gdje je trebao biti.Prevrtljivac i kvaziintelektualac.

  • 18.05.2021.

    Laž je plasirana , politički nepismeni imaju negativan argument kojim će probati smijeniti predsjednika !!! Jadna desnica sa hadezeom zajedno , već ste od mržnje postali bolesni .

  • Luna777 18.05.2021.

    Baš su mi zgodnički i Pahor i Milanović, ovako u ležernom tonu. A zamislite nisu se slikali u gačama kao neki političari i ne pokazuju "mišiće", a imaju ih za razliku od Jandrokovića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare