To je to što me zanima!

Milanović: Normalno je da neću dati ostavku i prepustiti zemlju kriminalnoj organizaciji...

Plenković je ponovo prozvao Milanovića za kršenje Ustava te ga pozvao da dade ostavku i kandidira se na parlamentarnim izborima, nakon čega je odmah spreman na sučeljavanje. Milanović mu je odgovorio...
Vidi originalni članak

Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković je rekao kako su prosvjedi oporbe u pet gradova "fijasko", a predsjednika države Zorana Milanovića je ponovno prozvao za kršenje Ustava te ga pozvao da dade ostavku i kandidira se na parlamentarnim izborima, nakon čega je odmah spreman na sučeljavanje.

Na Facebooku se onda u nedjelju popodne oglasio i Milanović.

"Normalno, neću dati ostavku jer neću prepustiti Hrvatsku Plenkoviću i njegovoj kriminalnoj organizaciji. Moja je odgovornost i dužnost prema građanima koji su me izabrali, kao i prema svima onima koji ne žele trpjeti Plenkovićevu diktaturu, spriječiti HDZ da potpuno ovlada Hrvatskom.

Protekle četiri godine, kao Predsjednik Republike, uspio sam sačuvati barem neke institucije od Plenkovića i njegovih jataka. Do sada smo institucije branili, a sad je vrijeme da ih oslobodimo", napisao je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 264

  • $@tiva 25.03.2024.

    HDZ se uzjebao

  • dahvaul 25.03.2024.

    Naravno da nečeš kad pakšu gače žvače.Vidjeli smo tvoju veliki hrabrost kaj čak ni u Zagrebu nisi se htio mobilizirati.A te tvoje rijeke pravde prvo bi tebe trebale i to jako,jako daleko odnijeti.

  • Daddl 25.03.2024.

    ! Smiješni ste! Ocajni, frustrirani i smiješni!! Neprocijenjivo za gledati kako napadete ko živcane osice!!!.......... I možete tu stvarati dojam da ste u vecini, tako vas je središnjica brifirala, i tako morate raditi, al djabe, vecini naroda je dosta ove korumirane i klijentelisticke krim. org. i dati ce glas dr.  Milanovicu  prvom Hrvatskom Predsjednikom...samo da vas maknemo sa vlasti!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare