To je to što me zanima!

Milanović odgovorio Kapulici: 'Takvim diletantima jedino je mjesto u odboru za ulizivanje'

On svojim diletantskim javnim istupima zapravo ugrožava eventualno postupanje državnih institucija, što je već dovoljan razlog da se otvori pitanje njegovog izbacivanja iz tog Odbora, navodi Milanović
Vidi originalni članak

Iz Ureda predsjednika reagirali su na izjavu Marija Kapulice, HDZ-ovog člana saborskog Odbor za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost koji navodi da predsjednik Milanović ili nije razumio ili manipulira izvješćem SOA-e.

"Mario Kapulica, zloupotrebljavajući svoje mjesto u saborskom Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, odlučio je danas sebi dati na važnosti i javno tumačiti dokumente dostavljene Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost. A čini to s jednim razlogom, samo da potvrdi ono što govori njegov šef, predsjednik Vlade Plenković.

OPORBA TRAŽI OSTAVKE HDZ-ov Mario Kapulica o Ini: 'Da je taj čovjek član HDZ-a i drži se statuta, ne bi to radio'

Prozvao je pri tome i Predsjednika Republike koji je ranije pozvao na oprez u javnom tumačenju tema od nacionalne sigurnosti. Jer, ako navodne ugroze te vrste postoje, onda su one tema za ozbiljne razgovore na državnim tijelima zaduženim za brigu o nacionalnoj sigurnosti, kao što je VNS. Kapulica javno tumači navodne dokumente kojima, bude li ih, raspolagati mogu samo državne institucije zadužene za brigu o nacionalnoj sigurnosti. On svojim diletantskim javnim istupima zapravo ugrožava eventualno postupanje državnih institucija, što je već dovoljan razlog da se otvori pitanje njegovog izbacivanja iz tog Odbora.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Nakon šatoraša i stožeraša HDZ nema nikakvo pravo žaliti se na prosvjednike koji bi rušili Vladu

Takvim političkim diletantima, ako već po HDZ-ovoj stranačkoj inerciji i dospiju u Hrvatski sabor, jedino mjesto može biti u odboru za ulizivanje i prikrivanje korupcije i kriminala. Sjedenjem u Odboru za unutarnju politiku i nacionalnu sigurnost, Kapulica je direktna ugroza nacionalnoj sigurnosti, veća od bilo kojih navodnih paramilitarnih skupina", stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 108

  • MarijanGrdašić 18.09.2022.

    Točno je stvarno i realno postoje opasnosti unutar Odbora i ne treba ih tražiti dalje. Preporučio bih odbor za mazanje vazelinom u smislu uguženja.

  • Luka Putinic 17.09.2022.

    kapulica legendo, ne daj se, samo naprijed, nek ovaj trabunja sta hoce.

  • Aron333 17.09.2022.

    Predsjednik ide na sprovod kraljici, ....Neki dan bio kod Dodika u vinogradu. Samo pravi državnici imaju tako zgusnuti raspored!

Komentiraj...
Vidi sve komentare