To je to što me zanima!

Milanović opleo po Kolindi i HDZ-u, a nakon Jure Stublića sjetio se i hita Crvene jabuke

HDZova pouzdanica - najprije iz srca Karamarkova, a onda iz interesa i Plenkovićeva - tumarala je po HDZovim stranačkim dernecima i kao kandidatkinja i kao predsjednica Republike, napisao je Milanović
Vidi originalni članak

Na primjedbu Zorana Milanovića da je i Kolinda Grabar-Kitarović sudjelovala na predizbornim skupovima HDZ-a kao predsjednica Republike, a na što Ustavni sud tada nije reagirao dok njemu brani, Andrej Plenković je nakon sjednice HDZ-a rekao da se toga ne sjeća.

POGLEDAJTE VIDEO

- Koliko se ja sjećam, to nije točno. Nije išla na predizborne skupove HDZ-a, apsolutno se ne sjećam takvih situacija -  rekao je Plenković.

ZORAN MILANOVIĆ: 'Kolinda je bila po skupovima HDZ-a ko Vegeta u svakom jelu. Ustavni sud? Ništa mi ne mogu'

Nije dugo trebalo Milanoviću da mu odgovori preko Facebooka.

- Nikada nisam, niti bi mi palo na pamet ovako uniziti dužnost predsjednika Republike kao što je to, ne jednom, učinila Kolinda Grabar Kitarović. HDZova pouzdanica - najprije iz srca Karamarkova, a onda iz interesa i Plenkovićeva - tumarala je po HDZovim stranačkim dernecima i kao kandidatkinja i kao predsjednica Republike. Ali, Šeparović i njegova potkupljena klika s Ustavnog suda nisu tada ni pisnuli, ni upozorenja ni odluke sročili nisu protiv njenog “sudjelovanja u političkoj izbornoj kampanji”. Ne, već su kao glodavci u tmini samo čekali Plenkovićeve naredbe. A i lažov Plenković se, sada kaže, ne sjeća toga. Sjetit će se kad im nekako s proljeća dođu rijeke pravde i odnesu cijelu tu prljavu naplavinu lažljivaca i gangstera koja predugo uništava i truje Hrvatsku - napisao je Milanović u svom postu, u kojem je spojio Rijeke pravde i hit Crvene jabuke 'Nekako s proljeća'.

KARAMARKO "Imamo previše potencijala da bi bili na ekonomskom dnu"

Idi na 24sata

Komentari 61

  • PetarLu17 21.03.2024.

    Je li to ona Kokolinda koja se ljubi sa Putinom na svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji.

  • PetarLu17 21.03.2024.

    Kitarovička je sudjelovala kao predsjednica skoro na svim predizbornim hdz skupovima, a Plenko se pravi blesav da se toga ne sjeća , pa zar ga je anemija toliko zahvatila, jadan mora se liječiti.

  • kopacom 20.03.2024.

    Vi mladi trebali bi znati vise o Budisi,Cicku,Veselici i ostalima izHrvatskog proljeca 1971.To si bili ljudi koju su udarili temelje ovedrzave.Trebalo je onda imati  mu-a dignuti se protiv ondasnjegsistema.Mi danas zivimo u sistemu gdje je svakome dozvoljenoreci sta hoce i sta misli bez bojazni da ce za to biti kaznjen ili progonjen.Ali oni koji su nam to omogucili nisu postovani od nekih u ovom drustvu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare