To je to što me zanima!

Milanović: Početkom srpnja ćemo aplicirati za Schengen

Premijer Zoran Milanović nakon razgovora s estonskim kolegom Taavijem Rõivasom najavio je da će idući mjesec Hrvatska aplicirati za ulazak u schengenski prostor
Vidi originalni članak

Nakon razgovora s estonskim premijerom Taavijem Rõivasom (35) premijer Zoran Milanović je najavio da će idući mjesec Hrvatska aplicirati za ulazak u Schengen.

- Hrvatskoj je vrlo važno pitanje ulaska u schengenski prostor, na tome radi i početkom srpnja će aplicirati za punopravno sudjelovanje - kazao je Milanović te dodao da je između ostalog o tome razgovarao sa svojim kolegom iz Estonije

 - Razgovarali smo o tome jer je Estonija zemlja prve crte, koja graniči s velikom Ruskom Federacijom- istaknuo je premijer koji je ocijenio da su bilateralni odnosi dvaju zemalja odlični.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • jozabroz 04.06.2015.

    ma super, a kad ce objasniti naciji kako si dosao do onog stana u krajiskoj?))))))bice bas zanimljivo cuti tvoju verziju..)))

  • antijugoslavencina 04.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Ovo vam je treća teška opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od tjedan dana. Bit će vam ponovno dostupan za 7 dana.

  • Klukas 03.06.2015.

    Izgleda nam, kao da je krenulo Milanoviću. Ako ništa drugo barem nije korumpiran političar.

Komentiraj...
Vidi sve komentare