To je to što me zanima!

Milanović: Požari su sigurni, a novca za gašenje mora biti

Dolazi ljeto, sve je na broju i mislim da smo spremni za sezonu. Požara će sigurno biti, a novca za njihovo gašenje uvijek mora biti, rekao je Milanović u Divuljama
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović u zrakoplovnoj bazi Divulje nazočio je prezentaciji protupožarne vježbe 'Ljeto 2012.' Vježbom su predstavili stanje pripremljenosti i osposobljenosti protupožarnih namjenski organiziranih snaga OS-a u potpori snagama vatrogasne zajednice.

- Dolazi ljeto, sve je na broju i mislim da smo spremni za sezonu. Požara će sigurno biti, a novca za njihovo gašenje uvijek mora biti - rekao je premijer.

Inače, pokaznoj vježbi nazočili su i ministar obrane Ante Kotromanović i ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • ToniTafra 05.05.2012.

    strategija ekstremnih grupa hrvatske sa svojim ideolozima reserima i financijerima uvrstila je podmetanje i paljenje diljem hrvatskog teritorija - terorizam je našao egzisteniciju smisao izradio strategiju i uspiješno djeluje ! službe i institucije države nisu odlučne i efikasne, a imaju u svojim redovima popunjene trojanske konje ., naravno sve izkadrovirano u tuđmanizmu uz blagoslov aktivnu ulogu rimokatoličke crkve ... teško je očistiti minirani kukolj iz institucija ., ustav i zakoni osiguravaju nadalje akcije ., iako se mogu naslutiti promjene i neki novi vjetrovi sa dinare i bruxsellesa ! cvampic

  • čudovišteizormara 05.05.2012.

    pazi naslov POŽARI SU SIGURNI!! znači bit će požara...isss

  • Capafiori 05.05.2012.

    Na računu večine Hrvata je takav minus da je potrebno pod hitno poduzeti vatrogasne mjere, pa me zanima gdje ste i kome "dali" novac za gašenje, ili ćete mirne savjesti čekati da se sami, prirodno, ugasimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare