To je to što me zanima!

Milanović primio povjesničarku umjetnosti Snješku Knežević

U razgovoru s predsjednikom Milanovićem autorica je objasnila kako je u svojoj novoj knjizi odabrala istaknute trgove, parkove i ulice, koji čine bit arhitektonskoga i kulturnog razvoja grada
Vidi originalni članak

Predsjednik Zoran Milanović primio je povjesničarku umjetnosti Snješku Knežević u povodu nedavnog izlaska iz tiska njezine knjige  "Zagrebački povijesni trgovi, parkovi i neke ulice" u kojoj su predstavljeni zagrebački javni prostori, priopćio je Ured predsjednika.

Snješka Knežević je znanstvena savjetnica i stalna vanjska suradnica Instituta za povijest umjetnosti u Zagrebu te je autorica više  knjiga o Zagrebu, u kojima na sistematičan i stručan način opisuje njegov urbanistički i povijesni razvoj.

PREDSJEDNIK I "ŠTIĆENIK" Peđa Grbin već je dobio pljusku od Milanovića. Čemu bi se novi lider SDP-a još mogao nadati?

U razgovoru s predsjednikom Milanovićem autorica je objasnila kako je u svojoj novoj knjizi odabrala istaknute trgove, parkove i ulice, koji čine bit arhitektonskoga i kulturnog razvoja grada.

Kazala je kako je prikazala trideset i pet javnih prostora podijeljenih u tri tematske sekvence u skladu s topografijom triju povijesnih jezgri Zagreba: Gornjega grada (Gradeca), Kaptola i Donjega grada.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trump Jong Un 05.10.2020.

    Šta reći ? Kakvu posluku porati ? Govorim onima koji me ne vide al čuju, ne, koji me čuju a ne vide ....

  • colonelo 05.10.2020.

    I to je sve??!?!?!? Od dezorijentiranog predsjednika republike previše premalo. Novi junak nove desnice mora se svaki dan dokazivati napadom na nekog od lijevih. Škorojevići koji su mu pomogli pobijediti Kolindu imaju velika očekivanja od svog najnovijeg idol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare