To je to što me zanima!

Milanović i ministri otvorit će novu Tedeschijevu tvornicu

Najnovija investicija kompanije Emila Tedeschija vrijedna je oko 120 milijuna kuna. U tvornici će se proizvoditi energetske pločice namijenjene uglavnom izvozu u EU
Vidi originalni članak

Premijer Zoran Milanović prisustvovat će u ponedjeljak otvaranju novog pogona Atlantic Grupe u Industrijskom parku u Novoj Gradiški. 

Najnovija investicija kompanije Emila Tedeschija vrijedna je oko 120 milijuna kuna. Radovi na izgradnji tvornice i njenom opremanju trajali su nešto manje od godinu dana. U novom pogonu Atlantic Grupe proizvodit će se energetske pločice namijenjene uglavnom izvozu u EU.

U tvornici će u početnoj fazi raditi 40 radnika, a očekuje se da će kasnije njihov broj porastu na 160. Osim Milanovića, na otvaranje tvornice doći će i potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić te ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina.

Industrijski park u Novoj Gradiški polučio je vrlo dobre rezultate i to prvenstveno zbog velike potpore lokalne samouprave. Trenutačno u sklopu njega posluje desetak kompanija. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • najiram 10 16.03.2015.

    a tko je taj tedesi da nije neki socijal buržuj..koji sisa krv radnicima...i otkud mu toliki novac...da bi on bio bogat puno njih je moralo postati siromasi...jer poštenim radom nije se obogatio...na kraju i cijela vlada i ministri su socijalburžuji...a to vrača hrvatsku u davnu prošlost pariške komune i novo nastale socijalburžuazije

  • LebronPetrovic 16.03.2015.

    Dobro je da malo "šverca" i u EU, a ne samo u RH ! Ali energetske pločice ... to je premalo. Treba izvozit suncokret, žito i voće i povrće u EU i Rusiju.

  • bajica1009 16.03.2015.

    Jalni, jalni ljudi mogu žaliti što se netko zaposlio, što govori o njima više od tisuću rijeći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare