To je to što me zanima!

Skoro svaki drugi HDZ-ovac podržava Milanovića, a ni to ga nije gurnulo ispred Tomaševića

Tomislav Tomašević već je drugi mjesec za redom na vrhu ljestvice, odnosno, i dalje je ispred Milanovića i Plenkovića te i dalje ima najbolji omjer pozitivnog i negativnog dojma, pokazalo je istraživanje
Vidi originalni članak

Prema novom istraživanju Crobarometra koji je provela NovaTV rejting predsjednika Milanovića u kolovozu se popravio, a po prvi put nakon godinu dana udio onih koji podržavaju njegov rad za nijansu je veći od onih koji ga ne podržavaju te je sada omjer 45 prema 44. 

Milanović tako i dalje ima najveću podršku birača bivše stranke, čak 74 posto, no ima podršku i većine birača MOŽEMO, odnosno njih 56 posto. Simpatizira ga i desnica, odnosno 56 MOST-ovaca, ali ono što je i najzanimljive, ima podršku gotovo svakog drugog birača HDZ-a, odnosno njih 43 posto. 

Tomašević i dalje na vrhu ljestvice 

Tomislav Tomašević već je drugi mjesec za redom na vrhu ljestvice, odnosno, i dalje je ispred Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića te i dalje ima najbolji omjer pozitivnog i negativnog dojma. O njemu se pozitivno izjasnilo 62 posto građana, a negativno 22 posto. 

Milanović je tako na drugom mjestu, a 55 posto građana o njemu misli pozitivno, dok 37 posto negativno. Na trećem mjestu je Andrej Plenković, a njega tako podupire 44 posto građana, a 47 posto o njemu misli negativno. U odnosu na prošli mjesec, popravio je pozitivan dojam kod građana. 

O Boži Petrovu 44 posto građa misli pozitivno, a 41 posto negativno. Pozitivan dojam popravila je i Dalija Orešković te je sada omjer pozitivnog i negativnog dojma 38 prema 35 posto, dok se Peđa Grbin dodatno pokvario. O njemu tek 30 posto građana misli pozitivno, sok 48 posto njih misli negativno. 

O Škori pozitivno misli tek 26 posto građana

No, najveći pad popularnosti ima Miroslav Škoro. Nakon silnih svađa i odlaska iz Domovinskog pokreta, narušio je pozitivan dojam o sebi pa o njemu sad pozitivno misli tek 26 posto građana, dok 66 posto negativno. 

Najbolji prosjek 'ocjena' ima predsjednik Milanović, odnosno 2.86, što je i dalje ocjena trojka, a nešto slabijom trojkom, 2.54 građani su ocijenili rad Vlade, dok je Sabor ostao tradicionalno najgori s dvojkom, odnosno 2.16. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • 28.08.2021.

    M.B. je bio plišani medo u usporedbi sa lopovom T.T. kojeg su kriminalci instalirali.

  • zagorska puntarica opet 28.08.2021.

    Sve ne znas koji je bolji.

  • 27.08.2021.

    Dal neko vjeruje anketana????

Komentiraj...
Vidi sve komentare