To je to što me zanima!

Milanović Srbiji: Niste se baš proslavili reakcijom na Šešelja

Premijer Milanović je upozorio i da se posljedice rata još uvijek osjećaju, te dodao kako neki u Hrvatskoj "to pokušavaju zloupotrijebiti u političkom i dnevnom životu"
Vidi originalni članak

Ovo nije pomoglo odnosima dviju država. Da ćemo se svetiti, nećemo, ali ćemo postavljati pitanja. Vlasti u Beogradu moraju biti spremne na razgovor, a ne na ucjene jer ucjenama se ništa neće postići. Vidim da vlasti u Beogradu još neke stvari ne razumiju, rekao je u utorak premijer Zoran Milanović koji je u službenom posjetu BiH. 

Tako je komentirao izjave srpskog ministra vanjskih poslova Ivice Dačića koji je rekao da se Srbija o Šešelju izjasnila te da je njegova politika prošlost. Milanović pak smatra da se vlasti u Beogradu i nisu baš proslavile svojom reakcijom.

- Vlasti u Beogradu se nisu proslavile s reakcijom i to sve utječe na odnose, a mi puno ulažemo u odnose i prije svega u status srpske zajednice u Hrvatskoj - rekao je Milanović. Premijer je upozorio i da se posljedice rata još uvijek osjećaju, te dodao kako neki u Hrvatskoj "to pokušavaju zloupotrijebiti u političkom i dnevnom životu".

- Ja se tome suprotstavljam i onda očekujem nekakav recimo partnerski odnos od vlasti u Beogradu - naglasio je Milanović. 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • jo2hn8ny 03.12.2014.

    E "moj" velki vođo, niste se ni vi u Saboru i Vladi pokazali, dok vas nije prodrmao mali buco Bujanac (ovo "buco" je od dragosti).

  • itismeon24 03.12.2014.

    Dobio sam Poštovani iako ne znam zašto? evo promjeniti ću kometar,ja osbno puno više vjerujem Milanoviću nego Jospoviću!

  • IvieHill 03.12.2014.

    Partnerski odnos? U hrvatskoj se oko pitanja srba vlast odnosi sa postovanjem, uvijek politicki korektni i neutralni govori, a kod nasih 'partnera'?

Komentiraj...
Vidi sve komentare