To je to što me zanima!

UŽIVO Milanović će položit vijenac ispred Spomenika hrvatske pobjede 'Oluja 95.'

Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika povodom 15. obljetnice ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade HKoV-a u Strojilištu vojarne 4. gbr “Pauci”., te izjave za medije
Vidi originalni članak

Zoran Milanović, Hrvatske i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga RH u Kninu će položiti vijenac i zapaliti svijeću ispred Spomenika hrvatske pobjede te će sudjelovati na središnjoj svečanosti obilježavanja 15. obljetnice ustrojavanja Gardijske mehanizirane brigade HKoV-a.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na početku svog govora Milanović je pozdravio sve prisutne te.

- U povijesti naroda i nacija, postoje oni dani i oni trenutci koji imaju vezivni faktor i povezuju, koji svi znaju i što se u tom trenutku radilo i gdje su bili. Jedini takav dan je sigurno dan oslobođenje grada Knina 95' godine. To govorim ne zato da vas podsjetim na ono što svi znamo  nego da naglasim da je taj dan i taj trenutak uz sve zadovoljstvo, iščekivanja, nade donio trenutak nezapamćene sreće i zadovoljstva svakom hrvatskom čovjeku i svakom hrvatskom patriotu - rekao je Milanović.

KOLUMNA: TOMISLAV KLAUŠKI Što povezuje Zorana Milanovića i Zelenskog? Zamjeranje Zapadu

- Kažu da ljudi umiru dva puta prvi put kad umru, a drugi put kad ih zaborave. Za njih nema straha dok je ove generacije, vas, nas oni zaboravljeni biti neće. Hrvatskoj su donijeli slobodu, ali i tu nevjerovatna i nezabilježenu radost - rekao je Milanović te dodao kako je bez radosti nema budućnosti, potomaka ni nacije.

Osvrnuo se i na stanje u Ukrajini te dodao kako je Hrvatska sa njima solidarna.

Uskoro opširnije...

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 01.04.2022.

    Ja sam idući predsjednik republike Hr, glasaj te za mene oluju ćemo dovršiti do kraja, uz blagoslov sai babe

  • sanlorenzo2 01.04.2022.

    *će položiti

  • noćna mora lopovima 01.04.2022.

    Suncokret, malo lijevo pa desno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare