To je to što me zanima!

Milanovićev radni petak: Od Čiova preko Kaštela do Zadra

Tijekom večeri, premijer Milanović putuje u Zadar gdje će sudjelovati na svečanoj dodjeli nagrada XIX. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu
Vidi originalni članak

Radni petak premijera Milanovića ispunjen je raznim aktivnostima, od obilaska gradilišta pa sve do dodjele nagrada. Sve će početi u 12 sati kada će aktualni premijer obići gradilište mosta Čiovo. Samo sat vremena nakon toga, u 13:00 sati, obići će radove na državnoj cesti D8 Solin-Plano, poddionici Kaštel Gomilica – Kaštel Stari.

U njegovoj pratnji bit će potpredsjednik Vlade Branko Grčić, te ministri Siniša Hajdaš Dončić i Arsen Bauk.

Tijekom večeri, Milanović putuje u Zadar gdje će sudjelovati na dodjeli na svečanoj dodjeli nagrada XIX. Nacionalnog savjetovanja o gospodarstvu i poduzetništvu.

Uz predsjednika Vlade bit će potpredsjednik Vlade i ministar regionalnoga razvoja i fondova Europske unije Branko Grčić, ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, ministar zaštite okoliša i prirode Mihael Zmajlović, ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina, ministar rada i mirovinskoga sustava Mirando Mrsić, ministar pomorstva, prometa i infrastrukture Siniša Hajdaš Dončić, zamjenik ministrice vanjskih i europskih poslova Joško Klisović, zamjenik ministra poduzetništva i obrta Dražen Pros te zamjenik ministra financija Igor Rađenović. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 17.04.2015.

    veceras ne idem iz kuce.

  • jo2hn8ny 17.04.2015.

    A na povratku će skoćiti i do Rijeke.

  • Slavonka52 17.04.2015.

    Tako je Zoki tko rano rani dvije srece grabi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare