To je to što me zanima!

Milenijska fotografija: Više od 2.000 Karlovčana na biciklima

Međunarodni praznik rada: Ove godine vozila se jubilarna 20. biciklijada koju je, prije starta u Karlovcu, milenijskom fotografijom zabilježio fotograf Šime Strikoman
Vidi originalni članak

Više od dvije i pol tisuće Karlovčana Praznik rada obilježilo je tradicionalnom biciklijadom u organizaciji SSSH-a Karlovačke Županije. Ove godine vozila se jubilarna 20. biciklijada koju je, prije starta u Karlovcu, milenijskom fotografijom zabilježio fotograf Šime Strikoman.

Prvi su krenuli biciklisti iz Duge Rese koji su se priključili onima u Karlovcu gdje su svi sudionici u šancu formirali veliki bicikl kojeg je Strikoman snimio iz vatrogasne korpe. U 10 sati biciklisti su krenuli iz Karlovca, kao i oni iz Vrhovca kraj Ozlja, koji su također krenuli prema zajedničkom cilju - kupalištu Grdun kraj Jaškova.

U Jaškovu je sve sudionike dočekalo više od 2.300 porcija vojničkog graha, 200 litara soka, 500 litara pive, te dobra zabava uz muziku, a oni najhrabriji mogli bi otvoriti i sezonu kupanja u rijeci Dobri. 

Dok su biciklisti pedalirali na svoje odredište Karlovčanima su, pak, kandidati HSP-a za gradonačelnika Marinko Marinović i župana Dražen Bogović u gradu organizirali cjelodnevno druženje i obilježavanje Praznika rada uz tamburaše i vojnički grah u promenadi ispred nekadašnjeg kina Edison u Karlovcu. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • tulipan-ka 01.05.2013.

    baš lijepo za vidjeti !

  • mali59 01.05.2013.

    je je bila bi MILENIJSKA FOTOGRAFIJA kad bi si bar 1000 karlovćana imali novaca za natankirati aute

  • Yassa 01.05.2013.

    sponzor karlovačka banka , putokaz u smjeru bicikla i cipela

Komentiraj...
Vidi sve komentare